N12345678 Kızlar temmuz ağustos gibi Antalyada hava nasıl oluyor bilgisi olan var mıı ? Biz geçen seneler gittiğimizde sıcaktan nefes alamiyorduk 🤦♀️ şimdi kızımla gideceğiz korkuyorum çok sıcak olur sıcak çarpar vs diye 😮💨 var rmi tatil önerileriniz ?
Hellobello N12345678 açıkçası ben de dayanamıyorum o kadar sıcağa, çocuğa da öğlen denize girme güneş yakar gibi kısıtlar da koyamam ister sonuçta odaya kapanmak istemeyiz. O yüzden ben hep antalyaya sezon dışı gidiyorum. Temmuz başı iyi olabilir bu sene yaz bir türlü gelmedi
Ebruceyda N12345678 valla nefes alinmiyor o aylarda. Gunduz 11 den 4 e kdr hele disari hic cikilmiyor ki cocuk icin de kotu olur. Yerinizde olsam ayvalik sarimsakli tarafina giderdim. Hem aile icin ideal hem havasi muhtesem nemi yok. Hem de otellerin hemen onunde sahil oldugu icin gun icin deelli kez git gel yapabilirsiniz sahile.
Balbebeginannesiiii N12345678 biz gecen sene haziran basi gttk 5.5 aylik kizimla bir sorun yasamadk smdi yine ayni tarihte gidicez temmuz agistos cocukla zor
Hellobello emelarda merhaba biz 10 gün sonra kemer’e otele gideceğiz de havalar nasıl denize giriyor musunuz siz acaba☺️
N12345678 emelarda ya buralara bir türlü yaz gelmedi acaba ordada yaz geç gelir de , dediğim aylarda havalar normal olur mu diye düşünmüştüm 🥲 yanlış düşünmüşüm demek ki
N12345678 emelarda 3 temmuza hersey ayarlanmış, iptal edemiyoruz 😪 ozamanda mi çok sıcak oluyor . Temmuzun başında yani
zehra58 emelarda merhabalar kumluca ya gelecem birkaç gune havalar serin denize girebilcekmiyiz. hava durumuna bakınca serin gözüküyor.
civcivannesiii N12345678 vallahi daha geçen hafta Antalya Manavgata gittik 1 hafta tatile Mayıs ayında bile oldukta sıcak temmuz ağustos için çok fazla sıcak olabilir çocuk için
hediyegulc Bizde 5 inde antalya planı yaptık ama havalar nasıl çok tedirginim buralara dediğiniz gibi hala yaz gelmedi 😞