Mavislimon Bebeğim 10.5 aylık hala hamakta yatıyor kolikti öylelikle alıştı bırakmıyor beşiğinde asla uyumuyor iki gün önce düştü alnını çarptı çok hareketli ama hamaktan başka çare bulamıyorum ayakta sallanmayı bile sevmiyor nasıl bıraktırıcam
Demetbulut Mavislimon sallanmayı sevmiyorsa yanınıza yatırıp uyutmayı deneyin bi maç gün zorlanırsınız ama alışır. Ağlayacaktır mutlaka ama hem anlatın hem uygulayın ağlıyo olmuyo diye pes etmeyin
Ipekerden1 Mavislimon aynı şeyi yaşıyorum benim ki de 10 aylık olacak ama hala hamakta yatıyor uyuyunca yatağına alıyorum rahat yatsın diye çünkü artık sığmıyor bende uyku eğitimi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum da Aslında başka çarem de yok artık şu hamakta kurtulmak istiyorum ama yatağında da yatmıyor ayakta da sallanmak istemiyor mecburum sanırım artık Hamak pişmanlıktır gerçekten
Mavislimon Demetbulut hamakta sallanmak istiyor ayakta sallanmayı sevmiyor beş dk durmuyor ki yanımda yatırsam yataktan düşer 😞
inciglms Benimkide 9 buçuk aylık bende hamakta yatırıyorum besiginde yatmıyor yanımda uyutmaya calisiyrm yok uyumuyo ben uyuycam neredeyse o uyumuyor nasıl bırakmak çok merak ediyorum
Mavislimon inciglms aynen öyle hamak küçük geliyor artık büyük hamak aldık onu da sevmedi daha ne kadar hamakta uyuyacak bilmiyorum
_nnur_celikk Benimde hayatımın üç ayını rezil etti hamak belası uyku eğitimi aldım bir günde çıktı hayatımızdan çok şükür
Ipekerden1 _nnur_celikk bende denedim ama çok ağlıyor ya hıçkıra hıçkıra nasıl dayandiniz ama galiba profesyonel birinden alicam bende çaresizim çünkü
Mavislimon Ipekerden1 çocuk doktorumuz bebeğiniz uyku eğitimine uygun değil dedi bizimki direk krize giriyor
_nnur_celikk Ipekerden1 ilk gün ilk uyku zordu yani sürekli kucağıma aldım yatağına bıraktım ağladı tekrar aldım tekrar bıraktım yaklaşık 10 dk kadar böyle sürdü dayanmak zorundaydım artık başka çarem kalmamıştı ama çok akıllılar ve adapte olabiliyorlar hemen ben zaten kendi başıma yapmayı iki kez deneyip vazgeçtim melek.uykuda burcu hanım ile uyku eğitimine başladım çok şükür 3. Gününde kendi kendine uyumaya başladı bir anda hem hamaktan hem saatlerce sallamaktan hemde ağlama krizlerinden kurtuldum
Ipekerden1 _nnur_celikk valla bende dayanamıyorum artık bende görüşme yaptım Bi kaç güne baslicam inşallah uyku egitmeniyle
Ipekerden1 _nnur_celikk bugün başladım şimdi ilk gündüz uykusuna yatırdım yarım saat sürdü 20 dk ağladı umarım zamanla kısalır bu süre Ben de mecburdum maalesef hamagi kaldırdım artık ayakta sallanmakta istemiyor
_nnur_celikk Ipekerden1 her gün bu kadar çok ağlamayacak merak etme ağlaması onun iyiliği için kalbini ferah tut öğrendiğinde oda sende çok rahat edeceksin