Mazikeen Hazallll benim bebeğim de 1 tane küçük bıngıldağın orda oldu aldım onu bitti temiz bakılan bebekte olmaz dedi annem hergün yıkarım ben göbeği düştüğünden beri bizdede olmamış tek bıngıldağın orda küçük 1 kere olmuş bende de oda normalmiş
crazydance Hazallll benmde oğlumda 7 aylıkken oldu yenidoğanken yoktu zeytinyağı sürün yarım saat sonra sıkı taraklar varya bit tarağı denilen onla tarayın sonra banyo banyodan sonra yine tarayın üst üste geçene kadar yapın bu işlemi birgün olursa
Hed1203 Hazallll temizlikle alakası olmayan bi durum konak, vücudun sebum üretimiyle ilgili. Bebeğimin 3 aylıkken çıktı 6 aylık 12 günlük şuan ve geçen hafta tamamen bitti kesildi kendiliğinden. Her gün yıkıyorum ben de ☺️
inciglms Benim bebegimde aşırı konak vardı hergun yag sürdüm temizledim suan hiç yok oluşmuyor da suan tertemiz
Hed1203 Hazallll yok yok merak etmeyin. Konak zaten hoş bi şey de değil 😅 internette uzm doktor osman gönülal var onun vidyolarını izleyip hafta hafta ay ay gelişimi takip edebilirsiniz konakla ilgili vidyosu da var