Mutlubirperi_ Merhaba anneler 7 aylık bebeğim var ek gıdadayız ancak yaklaşık 1 haftadır kakasını yapmıyor yapmıyor ıkınıyor sadece gaz çıkıyor ne yapabilirim önerileriniz neler
Kadifemsii Mutlubirperi_ bizde aynı sorucu yaşadık doktorumuz duphalac önerdi kullandık tabi zeytinyağıda içiriyordum etkisi oldu
annesininkuzusuu1 Mutlubirperi_ merhaba 7 aylık bebeğim dediğiniz gibi 10 günde 1 kabız oluyor fitil yerine sabun koyuyorum hemen yapıyor çok sık yapılması önerilmiyor tabi
Mutlubirperi_ Kadifemsii Kadifemsii hmm ben acile götürmüştüm de farklı sebepten fitil önerdiler ama vermedim belki yapar diye acaba dediğinizi mi kullansam
Kadifemsii Mutlubirperi_ herkesin kullanabileceği birşey kullanın bence . Ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı içirdim . Dışkısını yaptıktan sonrada bi süre sadece sabah içirmeye devam ettim. Zararsız yani
Kadifemsii Mutlubirperi_ maalesef ek gıdadan önce biogaia verirdim ama ek gıdadan sonra pek yok. Kuru meyveleri karıştırıp kaynatıp içiriyordum oda işe yarıyordu . Kuru kayısı hurma kuru üzüm . Tabi ağırlıklı olarak kayısı