Deveciedaa Bebeğim 15 aylık biberonunu içmiyor ucunu dişleriyle kesmiş Farklı biberon la verdim onu da almadı biberon ucu aldım hep içtiği biberonla da içmiyor ağlıyor biberonu eliyle itiyor ne yapmam lazım ….
HiraNurveAnnesiii Deveciedaa başka sebep olabilir,gaz ,diş vs.zorlamayin biberonla uyuyorsa zaten uykusu gelince büyük ihtimal içer
Deryak52 Deveciedaa ilk başta ucu neyse aynısını al her bebek sevmiyor değişiklik su bile içmiyor farklı biberonla veya avent deneyebilirsiniz meme ucu ğibi bütün bebeklerin vazgeçilmez biberonu
Deveciedaa HiraNurveAnnesiii normalde öyle mama içmeden uyumazdı dünden beri içmiyor o şekilde uyuyor bende çözemedim bayıla bayıla içerdi şimdi mamayı görünce ağlamaya başlıyor
Deveciedaa Deryak52 denedim ek Gıda yiyor zaten onda sorun yok ama gece yatarken bi de sabah uyanınca cicibebe süt veriyorum sadece içmiyor hiçbir şekilde aç olsa da içmiyor
Deryak52 Deveciedaa ozaman ağzı yara olmuştur cnm ağzı yara olunca yemezler bende cicibebe sütlü veriyorum ek gıda felanda yemiyo çorba zorla yedirrim günde bir tabak
Deveciedaa Deryak52 çözemedim gerçekten katı hırslar yiyor görünür de ağzının içinde yara gibi birşey de yok diş desem bu zamana kadar sancılı diş dönemi hiç olmadı anlayamadım içmiyor soluğuna koydum içmiyor acaba cicibebe sütten mi tiksindi
Deryak52 Deveciedaa aynı ucu aldığından emin misin değişiklik olursa asla yemez ve ağzı yara olduğu zaman asla yemez