AselElcin 45 günlük bebeğim var. Bio ve sab gaz damlalarını düzenli saati saatine kullanıyorum. Meme+mama şeklinde besleniyoruz. Sürekli çıkarmasına rağmen aşırı gazı var. Mamamız hipp combiotic biberonda dr brown gaz yapmayan biberon. Ben ise gazlı hiç bişey ağzıma sürmüyorum ayaklarımı göğsümü sürekli sıcak tutuyorum. Bebeğim sürekli ıkınıyor koca adamlar gibi gaz çıkarıyor. Çok afedersiniz nerdeyse saatte 3 kerede gaz çıkarıyor. Normal mi bu??
Mrve-Mom AselElcin bizim doktorumuz ilk önce 1 ay maflor damla kullandırdı sonrasında ise sab simplex kullandık gaz olayımız tamamen çözüme kabuştu 5 aylık olduk hiçbirşey kulllanmıyoruz. Doktorunuza danışabilirsiniz. 2 ay mama kullandım o dönemde golden goad ile similac ı birlikte almıştım günde değişimli olarak veriyordum.
Hilayse AselElcin Merhaba bizde bio gaz damlası kullanmıştık sağlık ocagindaki doktorumuz boşuna damla kullanıyorsun hıc bı etkisi yok dedi 🤦 zaten hiç bı doktorun bı dedigi bı dediğini tutmuyor bu konuda 😂 benim kızım da çok gazliydi aktardan rezene ve kimyon aldım evde rezene demledim içine kimyon attım iki çay kaşığı kızıma verdim bi yarım saate rahatladı kendi yiyeceklerine bol bol kimyon koymani tavsiye ederim tabi yine sana kalmış bişey uygun görmüyorsan yapma 🤗
Sevim125 AselElcin canım evolvia ac diye bir mama var gazlı bebekler için onu kullanıyordum ben 1 aylıkken başlamıştım kıvamıda kohu doyuruyordu dene istersen
Mrve-Mom AselElcin her bebekte her damla işe yarayacak diye virşey yok nurse harvesy de çok kaliteli ve insanlar çok memnun ama bizde işe yaramadı.
aysenur06 mama olarak aptamil conformil deneyin hipp gaz yapıyor bebeklerde ayrıca doyurmuyor onun içinde huysuzluk yaşayacaktır
fatma1965 canım ben sana harike bir mama önereyim. aptamil prosyneo, bu mama yeni çıktı belki bilgin yoktur, doktoruna danış istersen.
AselElcin Olmazsa bide aptamil conformil deneyeyim. Anne sütünden bu kadar çok geçeceğini sanmıyorum. Yarım saatte 5 kere gaz 1 kere ağızdan çıkardı siz düşünün🙁 çok teşekkür ederimm hepinizee🙏🏻
kiliclar [bilinmeyen] gaz gideren mamalardan tercih edin kuzenim aptamil conformil veriyor ve çok rahatlar bir deneyin.