Keznes Merhaba,oğlum şuan 10,5 aylık, 12 gün sonra otel tatiline gidecegiz ama bu durum beni birazda korkutuyor.Ne yediririm,otelde nasıl oyalarım diye Bu kadar küçük bebekle tatile giden var ise tavsiyelerine ihtiyacım var.
Zeynepinnannesii26 Keznes bende az önce buna benzer bir post açmıştım, 8 aylık bir kızım var ve çok huysuz çok Memnuniyetsiz 5 dk dan fazla bir yerde durmaz çok istiyoruz ama büyük ihtimalle gitmeyeceğiz çünkü rezil olacağız ne arabada durur ne evdeki salıncakta ne oyuncak oynar çok zorlanıyoruz 🤷
Elisa34 Keznes bende 17 aylık olunca gidicez kızım ama bugün avmye gittik rezil etti bizi resmen tatil korkuttu beni açıkçası umarım güzel geçer tatiliniz
nazlimom_ Keznes bizde gitceğimiz zaman 18 aylık olucak cocuk havuzu kaydırakları var kaymayı seviyor suda da oynuycağını düşünüyorum yanımda kavanoz götürücem sahilde fln içmesi için çorba koyarım, yemeğide oteldeki yemeklerden yedireceğim yani oğlum huysuz olursa ha evde huysuz olmus ha dışarda ayrıca dışarda daha rahat oyalanır tatili iptal etmem bugünleri bidaha gelmiycek😅
Hellobello Keznes baya büyümüş sizinki hiç korkmayın😍 ben bebeğim 3.5 aylıkken gittim ilk tatile sonra sürekli gittik şuan 15 aylık, 10 gün sonra biz de antalyaya otele gideceğiz beni korkutan tek şey deniz soğuk olabilir bebişler hasta olmazsa iyi. Onun dışında farklı ortam aşırı güzel geliyor endişelenmeyin tatilden çok keyif alıyoruz hepimiz, tabii kriz anları olabiliyor ama unutuluyor
Hellobello Elisa34 avm ler bizim bile başımızı ağrıtıyor aşırı ses ve ışık var tabiiki çocuklara göre değil, otellerde açık hava değişik ortam mini club denizi kumda oynaması vs çok güzel oluyor hiç korkmayın
atlasinannesi2 Bebeğimin 3 6 ve 7. Aylarında geçen sene otel tatiline gitmiştik. Bu senede gittiğimizde 14 aylık olacak. Seçtiğiniz otel eğer bebek çocuk dostuysa ona uygun menü oluyor zaten. Çocuk için Kids clup falan oluyor hiç sıkıntı yaşamazsınız endişe etmeyin
Elisa34 Hellobello ay umarım durur cok korkuyorum kucağımızdan indiği gibi asla durmuyo her tarafa koşturuyo teşekkürler