kkurt9417 Hanımlar iyi akşamlar. Kızım 5 aylık gece kalkıp karnını kaç saatte doyurayım ? Mama alıyor bu arada
Deletedmom_49 kkurt9417 kendisi uyanana kadar gerek yok uyandırmaniza. Belki rüya öğünü yapabilirsiniz uyanmamasi için ☺️ genelde bunu uyku eğitimi verirken yapıyorlar.
Tuanaveannesi kkurt9417 bizim kontrolümüzde doktorumuz 6 saate kadar kendiniz uyanmasını bekleyin 6 saati geçerse uyku öğünü yaptırın demişti. Gelişimi vs de önemlidir elbette bebeğinizin 🌸
Alparslanannesi0180 kkurt9417 9-10 gibi verip uyuduğunda 3-4 de uyanıyor mama yiyor 12 de yedirdiği m’de 6 ya kadar uyuyor cnm yani acıkınca uyanır merak etme
nursenbaris kkurt9417 rüya öğünü yapabilirsiniz. gecede 2 kez olacak şekilde saatleri kendiniz belirleyin bebeği uyandırmadan emzirip yerine bırakabilirisiniz
kkurt9417 Deletedmom_49 bu aya kadar beş saatte veriyordum 5 aylık oldu olalı gece içmek istemiyor hiç ondan sorayım dedim ☺️
Deletedmom_49 kkurt9417 çok güzel maşallah demekki uyanmak istemiyor☺️ asla dokunmayın uykusu bölunmesin
kkurt9417 Tuanaveannesi anladım canım gelişimimiz iyi çok şükür olmazsa bende 6 saate çıkarayım arayı ☺️