Meva_kus1 Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşına girecek. Görenler 6 aylık mı diyor fazla minyatürüz 🙂 ek gıdayı reddediyoruz yesek de çok az yiyoruz, mama almıyor, biberon almıyor. 2 aydan beri kilo almayı bırak birde üstüne kilo vermişiz. Ne yapacağız böyle?
goldumsu Meva_kus1 aynı durumdayız 16 gün sonra yaşına girecek 7 kiloya düştü herkes aa kaşık kadar kalmış bebe erimiş bitmiş diyolar. Ek gıdayla aramız yok, mama hiç içmedi kaç marka denedim. Süt ağırlıklı gidiyoruz malesef 🥺
Cocolingo Meva_kus1 benim kzıımda 15 aylık, 9. aydan beri aynı kiloda asla durmayan çok hareketli bir kız zaten kiloya takılmıyorum artık benim için önemli olan meyvesiyle sebzesiyle etiyle her vitamini proteini alabilmesi azar azar yedirmeye çalışıyorum mama güzel kilo aldırıyor benim kızımda içmiyor biberon 2. ayından beri almıyor enjektörle ağzına sıkıyorum
ikizannesi000 Meva_kus1 bizde oyleyiz postlra baktıkça yanliz degilmiş im gercekten kızım asla ek gida yemiyor mama içiyor çok şükür en azzıdnan diyorum 8 kg 16 aylık kız bebek bu kızlar yememeye yeminli galiba 😂
ikiboncukannesi_ Meva_kus1 benim kızım 10 aylık ek gıda alıyor sayılır ama kilo almıyor 7 buçuk kilo 4 aydır aynı
Meva_kus1 Cocolingo ikizannesi000 ikiboncukannesi_ Sedaalya Bizim doktorumuz gastrolojiye yönlendirdi
Sedaalya Meva_kus1 Yemeyen bebek çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun 😂 benim kızımda 9.aydan beri aynı kiloda neredeyse 100 gram alıyor diğer ay veriyor falan 😂😂 boyu ve baş çevresinde düzenli bir artış olduğu için doktorumuz dert etmiyor 🙏