Eelifinannesi Geniz akıntısı icin zaditen alerji ilacı kullanan var mı faydasını gördünümüz mü kızıma verdi doktor gece geniz akıntısına baglı öksürüğü ve tıkanması oluyor😷
Senazrahmet Eelifinannesi zaditen alerji ilacı kullanın bence bizde cunku o zaman kullandık öksürüğümüzün sebebi alerjikmiş gecti gitti
Hyszhnm Eelifinannesi bende kullandım hemen kesiyor iyi bi ilaç bizim bebede de geniz akıntısı öksürük vardı burun akıntısı yoktu ilacı kullandım 1 günde topladı düzeldi
nazli-06 Eelifinannesi 2-3 ay kullandık bız gece yatmadan verın uyku yapıyor dıyorlar, benımkı zaten uyıdugu ıcn farkını anlayamadım, sırtına ve gogsune - 2-3 saatte bır havlu koyun, burnunu serum ile temızleyın faydası olacaktır.
Nereleregidem Eelifinannesi bu ilaç bilimin ne kadar yüce bir şey olduğunun kanıtı. En geç ikinci gün faydasını görürsünüz. Üstelik uyku da yapıyor mışıl mışıl uyur 😇
Eelifinannesi Hyszhnm cok sevindim ya bana umut oldunuz biz bu geniz akıntısını 2 haftadır çekiyoruz uykularımız mahfoldu gündüz hiç öksürmüyor gece yattığı gibi öksürmeye baslıyor burun bir türlü açılmıyor hep tıkalı😔 yeme icme komple kesti. Siz ne kadar süre kullanmıstınız dr bize 3 gün kullanın duruma göre bırakın dedi
ikizannesi000 Hyszhnm canım ya benim kızada vermişti doktor sık hasta oluyor diye şimdi hafif öksürüğü bide burun akıntısı var keser mı acba versem bna kulan demişti yeni aklıma geldi sizler yazınca damla duruyor öyle
Senazrahmet Eelifinannesi ikinci gunde hemen farketti bizde doktor gecince bırak en fazla 5 gun kullan demişti 3. Gundu sanırım tamamen gecmişti
Hyszhnm Eelifinannesi aynen banada doktorum öyle dedi 3 gün kullandım burnuna fizyolojik serumda sıktım rahatlıyordu öyle 1 günde geçti 2. Gün çok hafif vardı 3. Güne bişeyi kalmadı zaten uyuyamıyordu tıkandığı için hemen nefesi kesiliyo uyanıyordu ilaçtan sonra topladı ayrıca oda nemlendirici kullan mutlaka vücut susuz kaldığı için mukus üretirmiş o da geniz akıntısı yaparmış bol su içir emziriyorsan bol bol emzir oda havalandırılmış ve oda nemlendirici kullanabilirsin içine okaliptüs esansı yada yağı at miss gibi olur
Hyszhnm ikizannesi000 burun akıntısı varsa nezledir tatlım elinde varsa dene istersen burnunu aç ama fizyolojik serum kullan sende ayrıca burun deliklerinin oraya viks sürebilirsin ve bulunduğu odaya okaliptüs esansını hava nemlendirici içine atabilirsin hava nemlendiri yoksa kaynar suyun içine at odada beklet bebeğin uyuduğu odada veya mentol de olabilir nefesini açar rahat uyur
Haffuse Ben de goz akmasi ve kuru oksuruk icin kullanmistim kizimda… 1 hafta, ve cidden etkisini gordum
Eelifinannesi Senazrahmet ne güzel cabucak faydasını görmüssünüz😊 bende ilk kez dün gece verdim derin uyku dışında tıkanıklıgında ve öksürükte bir fark olmadı insallah bu gece verdiğimde işe yarar🥺