Nerimanahsen_1 Arkadaşlar 2 3 gündür bebeğim emiyor 10 15 dk sonra hızla bırakıyor ve tekrar tutmak istiyor çok direniyor ama tutamiyor ağzına alıp alıp bırakıyor neden acaba İlk çocuğum 35 günlük Ne yapmam gerekiyor normalde uzun süre emerdi memeden ayiramazdim
Minikkopya Nerimanahsen_1 bunu yaparken ağlayor mu.. Eğer öyleyse gazı geliyodur gazını cıkarıp devam edin. Ayrıca atak haftaları oluyo bebeklerde. Araştıeıp takip edin
Nerimanahsen_1 Memnuniyetsiz01 aslında buda mantıklı sütüm var doyuyor olabilir sonra keyfi yine tutmak için çabalıyor olabilir çünkü doymasa ağlar ve uyumaz
Nerimanahsen_1 Minikkopya bı sizlaniyor ama tam olarak ağlıyor diyemem kendini kasıyor kıvranıyor gazdanda olabilir
Minikkopya Nerimanahsen_1 bence gaz. Öyle sızlandığı zaman gazını cıkarıp öyle devam edin emzirmeye.arada benimki de öyle yapıyo
Nerimanahsen_1 Minikkopya gazını çıkarmak için herşeyi yapıyorum ama çıkmıyor siz nasıl yapıyorsunuz acaba ?
Minikkopya Nerimanahsen_1 ağızdan gaz için omzuna alıp aşağodan yukarı 1 kaç kez sıvazlayıp sonra aşağıdan yukarı pat pat vuruyorum. Gazı çıkana kadar böyle yapıyorum bazen anında cıkıyo bazen 5 dk da. Popodan gaz için bacak karın masajı sporu. Yaptıkça cıkarıyo. Siz de eğer gazlı bir bebekse kimyonlu rezene çayı için cok iyi geliyo. Hep bebek de gazını kolay cıkarıyo.