Asyams Hanimlar 9 aylik bebege bitkisel sut verilir mi? İnek sütu 1 yasina kadar verilmiyormus gerci analarimiz bizi inek sutuyle büyütmüşler ondan mi sivilceliyiz bilemem ama bebegimi mamalardan kurtarmak icin napabilirim bitkisel sut versem
livanurvealpinannesi61 Asyams anne sütü almıyorsa 2 yaşa kadar formül mama vermeniz gerek. Mama da zehir değil merak etmeyin yani.
Ftttmm Asyams bebeğimin süt ürünleri alerjisi var. Doktora badem sütü Hindistan cevizi sütü içebilir miyim dediğimde onların da içeriğinden çok emin değiliz katkı maddesi çok fazla olabiliyor diye benim içmeme bile onay vermemişti. Yani 9 aylık bebeğin içmesi ne kadar doğru olur bilemedim. Siz en iyisi doktorunuza danışın
incitanem3 Bende artık mama yemesini istemiyorum 1 yaşına geldi geceleri acikinc mama yerine süt versem olur muki? Geçende hindistan cevizi sütü gördüm bimde ondan falan versem mamayı kesmek istiyorum ek gıda da alıyor
Irmakmelegim incitanem3 niye bu kadar mama ya karşı oluyorsunuz anlamıyorum 1 yaşı a gelmiş olması mamayi ihtiyacı olmadığı anlamına gelmiyor acikcasi 2 yaşına kdr anne sütü almıyorsa mama içmesi gerekiyor benim kzimda ek gıdayı yer aşırı iştahlı deildir ama düzgün yer öğünleri günde 2 kez hala mam icer 21 ay 18 gunluguz şuan hiç bir şekilde süt vermeyi düşünmüyorum mamayi bıraksada
Asyams Ftttmm Dogru diyorsunuz katki maddesiz ne kaldi ki zaten? Ama bu mamalarda da ne var bilemiyorum ya off
Ftttmm Asyams mamalar bebekler için sonuçta yani içeriğini bende bilemem ama mamayla büyüyen bir sürü bebiş var gayet Sağlıklı bi şekilde 🌸
incitanem3 Irmakmelegim mamaya karşı değilim aksine her mamayı kes diyene cevabını veriyorum sadece merak ettim geçen gün bimde gormustum hindistan cevizi sütü düşündüm çocuğa alsmami diyr inek sütü artık verebilirim mama gibi etki gösterir mi diye merak ettim
incitanem3 Irmakmelegim benimde ne kadar yemek yesede mama istiyor etraf özellikle eşimin tarafı mamayla cocukmu büyütülür diyor kayınpeder napalim nasıl büyütelim söyle dedim mama verme yemek yesin artık mamayla doymaz çorba içer diyor falan bende aksine dedim ne kadar yesede doymuyor illa mama istiyor . Dediğim gibi soru sadece meraktan mamayı zaten kesmicem
Irmakmelegim incitanem3 bitkisel sütü mesela kziimda doktorum onermemisti bence en iyisi doktorunuza sorun derim
Irmakmelegim incitanem3 yq siz kimseyi sallamayın 9 aylık bebek herseyi zatn tüketemez midesi çok küçük ve sindirim sistemleri yeni gelişiyor ana gıdası mama sonra ek gida sağlıkla büyüsün bebisiniz🙏🙏
Gryffindor incitanem3 Mamalar çok ince denetimlerden geçiyor korkmayın. Mama ile büyüyen sağlıklı çok bebek var .