Şimdi beni linç edecek olanlar olur işte ne guzsl daha ne istiyorsun vs ama durum çok farklı arkadaşlar cidden. Oğlum 18 aylık kahvaltıya oturuyoruz tıka basa doyuyor yarım saat sonra buzlugu açıyor mama diyor salata çıkarıyor bana veriyor soy diye. Öğlen yemeği yediriyorum sonra oturup ben yiyorum benim yemeğimi de yiyor. Neyse sofradan kalkıyoruz yine buzdolabı açma fasli mama mama diye çilek çıkarıyor ekmekleri asiliyor 🤦 demin tekrar doyurdum bu sefer yumurtayı getirmiş yedir diye.annem diyor ki çok normal. Acaba şeker hastaligi mi var? Hiç doymuyir sürekli yemek istiyor abur cubue vermiyorum bu arada 1-2 kilo fazlası var fakat doktor normal dedi. Onun dışında lütfen yargılamayin çok yoruldum. Bizim aglamamiz genelde boğaz ugruna oluyor. Doğduğunda şeker testi yaptık çıkmadı iki tarafın ailesinde de şeker yok fakat şunları yazarken bile çığlık atıyor mama diye. Yemin ederim daha 15-20 dakika önce doyurdum. Annem dedi büyüyünce iştah azalır ama yok azalmadı aksine arttı. Mutfaktan cikmiyor eli sürekli dolaplarda. Ne yesem diye bakıyor arkadaşlar gerçekten bunaldım belki diyeceksiniz ki ne güzel işte ama değil. Günde 10 öğünü buluyor yemesi abartmıyorum. Şeker hastalığı olabilir mi ?