lutfenoturcocugum Keke ,kurabiyeye şunu koyuyorum,ya da şöyle yapıyorum , et yemeğini böyle pişiriyorum ,çorbaya şunu katıyorum,tatlıyı böyle yaparım gibi küçük ama etkili sırlarınız,tüyolarınız var mı?😅
Banu43 lutfenoturcocugum tavuk budunu firin posetinde yogurt baharat salca ile sos hazirliyorum tabii onceden tavugun kokusu agir olmasin diye limonluyorum sonra posete koyum yanina tercihen sarmisak sebze koyuyorum oh miss agzini kapatip veriyom firina
tatlibiranneo lutfenoturcocugum karabibersiniz asla yemek yapmam tatlı konusunda kurabiye konusunda asla kendime güvenim yoktur ama yemek konusunda el lezzetime çok güveniyorum ve bu zamana kadar yiyenler bayılmıştır hep yemeklerime neyse kendimi çok övdüm bu arada Antepliyim hahaha😂😂
edabolukbasi lutfenoturcocugum keklere mutlaka süt yumuşacık oluyor kurabiyede özel bişey yok et ve tavuk yemeklerine muhakkak kekik koyarım aşırı lezzet katıyor ve sarımsak vazgeçilmezim 🤌🏼
Ebru-isil lutfenoturcocugum tatlı kurabiye kek vb şeylere yumurta süt vb koyacaksam oda sıcaklığında yaparım.kavurma köfte vb yapacaksam yüksek ısıda mühürleyip sonra kısarım. Üçgen börek yapacaksam tereyağ ile yağlayıp üçgen sarıp sonra da maden suyunda bekletip suyununsıkıp öyle tepsiye dizerim milföy gibi oluyor. Sebze yemeklerini ve bakliyatları hep kısık ateşte pişiririm. Hamurlu bişey yapacaksam dinlendirdikten sonra yaparım. Bazen tavuk et marinesinde maden suyu salça yoğurt suyu ile falan marine ederim. Özellikle soda eğer marine için zaman yoksa hemen çözüm için işe yarıyor
lutfenoturcocugum birinsan14 Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için ,nişasta ne gibi bir artı sağlıyor acaba?
Halimea lutfenoturcocugum taze fasulye ve sarma , da et kullanmam zeytinyağlı güzel oluyor. Sarmanın içini çigden koyuyorum. Cıgköfte yapıcaksam malzemeleri birden değil sıra sıra koyuyorum … tavuk yemeklerinin cogunu fırında yapıyorum, yağlı kağıt yada fırın poşetine koyuyorum . Et yapıcaksam kısık ateste tuzu en son koyuyorum … Aklıma. Bunlar geldi… Fikrimce Yemeklere en büyük lezetti veren evde yapılan salca ve zeytinyagı ,vs… Ben bu sene kekik ve naneyi de kendim yaptım .bana daha lezzetli geliyor.
birinsan14 lutfenoturcocugum kurabiye ağızda dağılıyor kek de daha pofuduk oluyor YouTube çok videosu var . Tammen nişasta ile yapılan tariflerde var tabi de bu denge bana daha güzel geliyor
Yeniannis_ lutfenoturcocugum bütün sulu yemeklerime,çorbalar hariç😂 1 küp şeker atarım Bulgur pilavınada. Çokta güzel tat verdiğini düşünüyorum
Yarim_Kilo_Kiyma lutfenoturcocugum En güzel pişen yemek besmele ile başlanıp, kısık ateşte pişendir 🌸
naynini lutfenoturcocugum poğaçalara mahlep koyarım ama her yiyenin sorduğu, ya ne var bunun içinde çok güzel olmuş dediği pek sevgili mucverimin içine de mahlep koyarim azıcık 🤭👌🏻