Ebrusvs Tertemiz hiçbir sıkıntısı yok göründüğü gibi bebeğimin farklı ihtiyaçları için satıyorum güncel fiyat resimde yazan ilgilenen olursa yardımcı olurum
hurremsultann Ebrusvs o fiyata sıfır alır insanlar neden o kadar yüksek tutuyorsunuz fiyatı sonuçta 2. El
Ebrusvs hurremsultann hanımefendi fiyat o değil insanlar güncel fiyatını görsün bilsin diye koydum onu ikinci el olarak satmak istediğim birşeyi neden sıfır fiyatına vereyim ki
hurremsultann Ebrusvs o zaman sattığınız fiyatı da yazın güncel fiyattan kimene araştırıp bulur zaten almak isteyen güncel fiyatını
Ebrusvs hurremsultann can sıkıntınızı başka yerde giderin hanımefendi postumu sabote etmeyin lütfen bırakın da almak isteyenler ilgilensin soru sorsun kafamda fiyat yok ilgilenin maddi gücüne göre fiyat belirliycem belki kime ne
hurremsultann Ebrusvs buraya bir ürün ekliyorsaniz fiyatını da belirtmek zorundasn polyanacılık oynama yeri değil burası
Atlasata Ya bende aynı postu açıcam burdan yazsam size ayıp olur mu ama ben Isparta elden satmak istiyorum 😅