Anneyim-a Kızlar artık başarmam lazım günde neler yiyorsunuz kaçtan sonra yemiyorsunuz kahvaltı fikirleri falan çok kasıyormusunuz kaç kilo verdiniz
Asyaveannesi04 Anneyim-a 1 sene içinde 20 kilo verdim. Sabah güzel ekmeksiz 1 yumurta, bol yeşillik, zeytin, peynir şekersiz çay, öğlen ya meyve ya salata. Akşamda 7yi geçmicek şekilde akşam yemeyi ve günde 1 saat yürüyüş 7den sonra birşey yemek yok sadece su
Doga0812 Anneyim-a sabah 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik 2 ceviz 1 diyip peynir ve 1 dilim tam tahıllı ekmek genelde bu şekilde tüketiyorum yada 2 ekmek 1 yumurtali menemen 2 ceviz 1 dilim peynir öğlen de 6 yk sebze yemekleri yanında yogurt tüketiyorum saat 4 gibi yarım muz 6 çiğ badem yada başka bir şey örn veriyorum sadece saat 7 de 5 kofte bol salata 1 dilim ekmek saat 9 da 1 bardak kefir veya süt onun yerine 2 paket Activia da olur
Summerwine95 Anneyim-a 2 yumurta haşlama ya da omlet 1 dilim peynir 7-8 zeytin yeşillik domates salatalık 2 dilim ekmek Öğlen yulaf lapası Ara meyve ve ceviz Akşam et/tavuk/balık salata
Rahimeee Anneyim-a aralıklı oruç ile 25 kiloya yakın verdim son birkaç kilo daha verebilirsem hedefime ulaşmış olacağım tabi ben emzirmeyi bırakınca başladım aralıklı oruca
Anneyim-a Asyaveannesi04 tatlı krizleri ve dışarda yemeğe çıktığınızda nasıl bozmadınız biz haftada bir iki sürekli yeriz dışarda orda bozulunca modum düşüyor devam edemiyorum
Elif2023 Evett bennon gün oldu iki kilo vermişim dört aylık oğlum var ama biraz daha azaltmam lazım yemeyi emzirdiğini için tutamıyorum kendimi sizde mi aynı şekilde yaa🥹😩
Ezgi63 Benim üçüncü günüm Sabah yulaflı tost yaptım . Şekersiz çay 1 ceviz . Öğlen kabak rendeledim tavada hafif pişirdim baharat kattım . Yoğurtla yedim . Ara öğün Hindistan cevizi, kakao ve muz ezdim yuvarlak toplar yaptım kahve ile tükettim . Akşama da dolma var 1 -2 tane yerim .
birinsan14 Yulaflı tarifleri de deneyebilirsiniz ben sevmem sanıyordum ama farklı tarifler denedikçe insan seviyor ve gerçekten çok tok tutuyor kahvaltı öğlen öğün olarak yapıyorum dönüşümlü. Hem çok hızlı oluyor bebekle hazırlaması kolay oluyor. Aynısını çocuğuma da yediriyorum sağlıklı besleyici
Asyaveannesi04 Anneyim-a bizde çıkıyoruz ama mesela ekmek yemiyorum yada dürüm yiyorum yada ağır bir şey yediğimde ertesi güne kadar birşey yemiyorum 🤦🏻♀️😅
Anneyim-a Rahimeee ne kadar zamanınızı aldı nasıl yapıyorsunuz spor da yapıyor musunuz 10 kilo versem benden mutlusu olmaz
Rahimeee Anneyim-a ilk zamanlar baya baya çorba salata gibi beslendim 12 den önce bir şey yemedim akşam yemeğini de 18 dan önce yedim hep 18 sonra bir şey yemedim be bol bol su tükettim ki arada hamburger bile yemişliğim var