DurubebekElif Bebeğim 3 aylık ve doğduğundan beri kaka problemi yaşıyor. Dün acile götürdük lavman yaptılar. Bu 3. Oldu. Yapabileceğimiz birşey bir çare yok mu
MerveST DurubebekElif doktorumuz verdiğimiz mamayı değiştirip sabah akşam birer çay kaşığı zeytinyağı vermemizi önermişti bize
Meltmtemel DurubebekElif bende de aynı sorun var akşam acile götürdük fitil verdi zeytinyağ ve ıhlamur verebilirsin dedi
Siyahpapatya DurubebekElif bebeğim doğduğundan beri 4-5 günde bir yapıyor. İlk zamanlar çok ıkınıp ağlıyordu. Dontor biogaia damla verdi. Yine 4 günde yaptı ama sancıları falan hiç yoktu. Zaten anne sütü aldığı için 10 güne kadar normal dendi. Ondan önce fitil yazan çok doktor oldu ama ben kullanmadım korktum. Şuan 5 aylık düzelmeye başladı hergün yapıyor.
Ftm124 DurubebekElif benimki 23 günlük 1 gündür kaka yapmıyor bir sorun var diye sabahtan beri çok ağladım :(
Semaaa4 Canım once bir duş aldır sonra sabah akşam hakiki zeytinyağı ver ve bebeğini de bizler tuvalette nasıl durma pozisyonunda duruyorsa ole tut ve fiş ses çıkart insaAllah yapar
Melikee000 Benimde bebeğim iki aylık ve bende aynı problemi yaşıyorum üç gündür kaka yapmıyor ikiniyor sürekli
DurubebekElif Ftm124 çocuk ağlamayıp ıkınmıyorsa problem yok, doktorlar sadece anne sütü alan bebekler için 10 gün boyunca yapmaması normal diyor. Benim bebeğim çok ağlıyor, ıkınıyor o yüzden
Mbrre DurubebekElif probiyotik kullandınız mi? Biz ilk 6 ay biogaia kullandik doktor önerisiyle hergun olmasa da 2 3 günde bir yapardı mutlaka
DurubebekElif Mbrre biogaiga kullandık bir faydasını göremedik, şimdide symosys probiyotik ve sam siplex kullanıyorum
Busramaden DurubebekElif gastroya gotur onlar bı kac tahlıl yapıyolar sebebını buluyolar yonlendırıyolar
Mbrre DurubebekElif anladim herkeste ayni etkiyi yapmiyormus size iyi gelmemis umarim diğerleri iyi gelir🙏❤