Cigdem_yksl57 Göğüs ucu yarası nasıl hızlı geçer her emzirmemde çok acıyor ortasından az bişey yarılmış bide kenarından nasıl geçer kanamaya başlamış artık bir bilgisi olannn ???
Gnsdrn Cigdem_yksl57 kesinlikle gumus kapak kullan. Benim de canım cıkıyordu emzirirken acıdan. Gumus kapak hemen yumusattı iyileşti. E bebekten alabılırsın orada trendyola gore daha uygun ve iş goruyor.
Aylizinannesi2 Benim de çok kötü olmuştu. Mustelanın göğüs kremi ve gümüş kapak kullanmıştım onun çok faydasını gördüm. Gümüş kapak olmadan hiç bir krem işe yaramıyor bence
Emuleys Cigdem_yksl57 Bende bunun içn sağlık ocağına gittim doktor hamazinc diye bir krem yazdı 43 tl diğerlerine göre uygun fiyatlı bir bakin isterseniz
gercektenyetooo Cigdem_yksl57 fıto krem ve fucıdın krem doktor yazmıştı 1 haftada iyileşmişti ama yinede doktorunuza sorun
Ysmn133 Gümüş kapak nemli tutuyor ama yaranın iyileşmesi için hava alması gerekiyor aç memeleri müsait oldukça hava alsin birde aventin hava geçiren kapaklarını kullandım ben
Mertsames Kesinlikle doğal zeytinyağı kullanmalısın. Sadece bir gece sürdüm ve üstünü kapatmadan göğüslerim açık uyudum hava alması önemli. Ve sabaha hiçbir acı kalmadı . Bana gümüş kapakta göğüs kremi de fayda etmemişti zeytinyağından fayda gördüm
naynini Cigdem_yksl57 gümüş kapak +lansinoh krem👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 tek geçerim bu ikiliyi… Hatta gümüş kapağı bulana bir kez daha buradan teşekkür edeyim…