Drysmsn Baklavanida 4 ay 16 günlük 💙 ellerı hep ağzında sureklı kıyafet degıstıyoruoyz sureklı tükürükle ıslanıyor 🙃 sesler çıkarıyor bız konuşunca cevap veriyor bız tepkı vermesek bıle o gülüyor bağırıyor ve dönüyor 🥰
Sibelcinar Baklavanida merhaba biz 4 ay 22 günlüğüz dün itibariyle çığlıklar başladı 😂 kendi sesini keşfetme🙈 uzandığı yerden ayağa kalkma isteği🙈 Gülücükler bağırışlar🥰Eller hep ağızda bol salyalı tükürüklü bir ay😂😂
NilDua Baklavanida benim 4 ay 16 günlük çığlık, dönme , kahkaha güldürünce , salyalar, kusma ne ararsan🤣
Baklavanida 1comez_anne ay evet ya mama veriyorum bağırıyor kendi kendine 🤣 sabah çığlıklarıyla uyandım korktm meğerse kendi kendine konuşuyomş 🤣🤣
Baklavanida Drysmsn ever bende yüzüne gülüyorum oda gülerek tepki veriyor aaa diyorum haha diyorum beni taklit ediyor aklı sıra 🤣🤣🤣
Baklavanida Sibelcinar dönüyor mu ben dün gece şahit oldum ilk defa dönmeye çalışıyordu adam akıllı yan döndü sonra geri sırt üstü düştü yatapa 🤣
Sibelcinar Baklavanida Evet evet biz döneli çok oluyo 🤭 özellikle altını degistirirken hop sola yada sağa dönüveriyo 😂