Edafuygu Merhaba Anneler izne ayrıldıktan ne kadar sonra maaş almaya başladınız yani ücretli izinlerimizi ve doğum parası için herhangi bir başvuru yaptınız mı
Melis1706 Edafuygu ben dogum iznine ayrildigimda evragi mali musavirimize gonderdim o ayarladi ben parayi toplu istedim oyle isaretlerim demisti toplu yatti.rapor bitti 2 gun sonra para hesabimdaydi
baharbahce Edafuygu raporu direk muhasebeciye gönderdim ben eşim aracılığıyla o halletti canım doğum yapınca ilk yarısını doğum raporu bittikten sonra ikinci yarısını yatırdılar
Fresshmomy Edafuygu anlayamadım da memurum ücretli doğum iznindeyim , maaş dışında doğum parası mı yatıyor bizlere ?
1pekmom_ Edafuygu ben 32.haftada izne ayrıldım 38.haftada doğum yaptım doğumu mali müşavire bildirdim iki gün sonra o süreye kadar olan para yattı 10200 gibş bi rakam kalanı sanırım rapor bitişinde yatacak
Edafuygu baharbahce ben mağazacıyım evrak dediğimiz doğum belgesi değil mi ? Ben yöneticilerime verdim
Hibar İkiye ayrılır şekilde yattı bana bi doğumdan önce ve sonra bir ay erken dogum yaptığım için işten ayrıldıktan bir ay sonra yattı diğeride 3ay sonra sigortadan bu şekilde yattı iş yeride 4ay boyunca normal maaş günümde yatırdı
Hibar Edafuygu ben memur değilim ama şuan oğlum 8aylık iki hafta sonra işe başlicam 4ay sigorta ayrı yatırdı iş yerim maaşımın yüzde 50 kadarınıda 4 ay yatırdı 2022 de dogum yaptım yuvarlama 35 civarı yattı
baharbahce Edafuygu evet canım onlara verdiysen hallederler bu arada e devletten işgöremezlil raporu sorgulama yap orada da gözükür rapor parası olarak ve e devlette direk iban bilgilerini girersen bankana yatar paran yoksa gidip ptt den alman gerekir
baharbahce Fresshmomy ücretli izinlere yatmıyor diye biliyorum canım ücretsiz izindeydim ben doğum öncesi ve sonrası hiç maaş almadım işverenin primi ne kadar ödediğine bağlı olarak hesaplanarak para yatıyor
Defnesa Fresshmomy tabiki hayır 657 de yazan ücret dışında ödeme olmuyor özel sektör konuşuluyor burada
Hibar Bide şey olayı var izne çıkmadan önce 3ay yatırılan bürüt maaşına göre veriliyo net bilmiyorum ama ben aon uç ay çok davamsizlık yaptım zorlandım surekli rapor kullandım şimdi siz daha fazla alırsınız bence