Umutlu1anne Sevgili anneler bana akıl verin 37 günlük bebeğim çok fena pişik olmuş yavrum ay demeyi bile öğrendi o kadar çok acıyor demek 😭 daha önceden de kızarıklıklar olurdu ben popolini de sudocremi de kullandım ama fayda etmedi en son günde iki üç defa sabunla yıkayıp bağlamadan önce de zeytinyağı sürüp öyle bezini bağlıyorum ama sabah bi baktım resmen yanmış gibi kıpkırmızı olmuş öğlen yavrum ayy ayy diye feryat figan ağladı akşamdan beri uyutmaya çalışıyorum uyuyamadi acıdan kıvranarak ağlıyor. Ne yapacam lütfen bişey söyleyin
rege2105 Umutlu1anne bu süreçte ıslak mendil kullanmamaya çalışın . Yani eğer yapabilirseniz bezi açık kalsın biraz o bölge hava alsın . Bizimse pişik derdimiz vardı sudocrem fayda etti sadece . Demek sizde işe yaramamış
Pelbaby Umutlu1anne bepanthol bepantholll diyorummmm baska bişey kullanmayın super gecirir hemen ıslak pamukla silin sonra mutlaka kuru pamukla kurulayın ardından bolca kuyruk sokumuna kadar surun iki üç gube en gec hemen gecer
Mervetnl Umutlu1anne öncelikle geçmiş olsun, sudokrem mavi macır kremi hametan baby bunların hepsi destekler ama önce lütfen kullandığınız bezi değiştirin.
Pelbaby Umutlu1anne kakada ıslak mendil kullanabilirsiniz ama ardından tekrar ıslak pamuk ve kuru pamuk yapın bişey olmaz bide poposunu silerkende ufleyin tamamen kuruduktan sonra poposu kremi surun ve kapatın
Umutlu1anne Pelbaby ıslak mendile karşıyım hiç bi şekilde vücuduna sürmek istemiyorum ama evet kurutuyor sonra sürüyorum hangi kremi süreceksem
Papatyam__ Eğer emziriyorsanız kendi yediklerinize de dikkat edin turşu acılı baharatlı çok yemeyin. Kızım bir yaşına girecek hala ben turşu yeyince ona dokunuyor…🥺 Birkaç ay sürünce alerjik olabilir diye yazmıştı bi doktor. Aylık kontrolünde mutlaka gösterin. Bez değişikliği de yapabilirsiniz. Sleepy naylon gibi benimki ondan pişik olmuştu molfixe geçince rahatladı yavrum…Sabun daha çok yakar diye düşünüyorum 🤔 güzel temizleyip kuruyunca sudocremle bariyer oluşturdum öyle öyle geçti bizimki olduğu zamanlar 🤔 yani teni beze değmesin diye biraz kalın sürdüm 🤔 Allah şifa versin 🥺🤲🏻
Umutlu1anne Papatyam__ maalesef ki bende sleepy kullanıyorum belki de ondan oluyordur çünkü ben düzenli olarak yıkar temizler aksatmam bez değişimini ve evet yediklerime kesinlikle canım çok istese bile dikkat ediyorum ama yavrum feryat figan içim yandı
Pelbaby Umutlu1anne 1)her bebege her pişik kremi iyi gelmez ama bepanthol bu konuda devrim yapmıstır…2)bebek poposu mutlaka kuru olmalıdır..3)sadece ıslak mendil yada ıslak pamukla silinip pişik kremi ıslaklığın uzerine sürülmemelidir 4)ıslak mendilin de iyi kaliteli olması onemli unibaby yenidoğan bu konuda en iyilernden biridir..5)sakın poposunda pişik catlak var diye doktora danısmadan kortizonlu kremler kullanmayın 6)merak etmeyin hersey zamnla daha iyi oturacak bebeginiz için en iyi urunleri kesfediceksiniz 🥰🙏
Umutlu1anne Pelbaby Pelbaby bebanthol u mutlaka deneyeceğim inşallah daha kötüye gitmez bebeğim çünkü yanıyor canı. Önerileriniz için teşekkür ederim 🥹
Pelbaby Tabiki yemek konusuda var emzirirken cok acı, baharatlı ,çiğköfte ,narenciyeleri dikkatli tuketmeye özen gosterin..
Papatyam__ Umutlu1anne doğrusu o bezi hiç beğenmedim. Üstelik fiyatı da çok uygun değil yani Molfix daha iyi en azından pamuk yani onun gibi naylon değil ve kötü kokmuyor. İnşallah geçer bir an önce 🤲🏻
Barlasinannesiiii Umutlu1anne bende Molfix kullanıyordum sleepyr geçtim yavrum pişik oldu bı turlu gecmuyor
Bebegimm1 Umutlu1anne zeytınyag yakar bezini değiştirin ondan olabilir sade duru suyla yıkayın sabun şampuan da sürmeyin onlar da yakar pişik oldugu için eğer ileri dereceyse doktor krem yazar kısa sürede geçirir doktorun yazdıgı
Melis1706 Umutlu1anne Zeytinyagi surme sakin saglik ocagindakiler dedi bize ne kadar dogal olursa olsun icinde asit ozelligi oldugu icin yakar dediler.ben bebegime ilk dogdugu zaman surdum 4. Gun kipkirmizi oldu cocugun.alt acma.ortulerinden al ac altini havalasin biraz sonra guzelce pamukla ilik suyla sil ve kurula ardindan ben bepanthol kullaniyorum sudocrem almistim hic sevmedim cocugun poposu bembeyaz kalio emmiyor mu anlamadm doktora pisik kremi danisabilirsin ona gore onerirler.ama.sakin zeytinyagi surme bezde sleepy kullaniyorum islak mendilde artik ben kullaniyorum o zeytinyagi donemi haricinde bir gun hic pisik yasamadim.her alt acmada krem surmedim oda aliskanlik yapar etki etmez dediler biraz kizarik gorursem surerim
Umutlu1anne Melis1706 bu saatten sonra zeytinyağı hiç sürmem ve bezi değiştirecem Bepanthol deneyeceğim mutlaka. Teşekkür ederim önerileriniz için 🙏
Ezgiiiiee Umutlu1anne benım bebegım antıbıyotık kullandı pişik oldu Dr goturdu mu cunku cok kotu durumdaydı bırde prematüre fito ve trosyd adında krem yazdı karıstır ıp sabah oglen aksam surun dedı cok sukur toparladı hemen bırde ben yıkadım sonra kremi surdum
Sevilayy1237 Umutlu1anne çok geçmiş olsun maalesef benim kızımda o haftalarda korkunç pişik olmuştu doktorumuz fito,trosyd, fucidin bunların üçünü karıştır sabah akşam sür ve kremi sürünce temiz pamuklu bir bez ile pişiğin olduğu yeri ört ve normal bezini bağla kremleri sürdükten sonra ufak bir bez parçasıyla özel bölgesini koru mutlaka inan bana sürer sürmez etkisini göreceksin 2 günde o kızarık yara olmuş poposu iyileşti doktoruma minnettar olmuştum umarım işe yarar sizde de 🙏🏻
Pelbaby Umutlu1anne rica edıyorum inş bir an önce iyi olur bebeginiz insan onlrın sacının teline bişey olsa canı acıyor cok iyi anlıyorum sizi 🥹
Lkjhgfdsa Umutlu1anne bende sarı kantaron yağı önerebilirim şıp diye tek kullanımda geçirmiyor maalesef ama 2 gün içinde geçmiş oluyor bir de hassas bir bebekse pişik olmasını beklemeden pişik önleyici kremlerden edinin bence pişik olmasa bile normal günlük her bezini değiştirdikçe sürün biraz büyüyüp ele avuca gelene kadar
Umutlu1anne Lkjhgfdsa evet çok hassas bi teni var kendimce zeytinyağı iyi geldi her bez değişiminde bunu yapayım dedim ki öyle de yapıyordum ama boşunaymış