Aslkryln Bebeğim 10 günlük sarilik tehlikesi geçti diyorlar , gece 2 saate bir kaldırmaya devam ettiniz mi yoksa kendi haline mi bıraktınız sarilik tehlikesi geçince
Seliscee Aslkryln ben uyandirmadm 12 gunluk şu an 2.5 3 saat arası uyuyor acıktığında kendi uyanıyor dengesini bozmak istemedim ,3 saati çok geçmesin dedi doktorum zaten dayanamıyor saatini biliyor
Busraseyma Aslkryln Bizdede tehlike yok dediler ama sutun azalmasin uyandir yine emzir 40 in çıkana kadar senin dediğin gibi alarm gibi tam iki saate uyaniyodu sonra kendi haline biraktim
motherofLeyla Aslkryln ben sarılık olduğu halde 3 saatte uyandırıyordum. Yani ilk bi hafta felan 2 saatte uyandırdım, sonra doktor uykuyada ihtiyacı var 3 saati geçirme dedi.sizinki daha küçükmüş en azından bi 15 20 günlük olana kadar 2 saat devam edin
Sarpsmomm Aslkryln 1 hafta kaldırdım çok şükür tehlike geçince kaldırmadım kendi uyanıyor zaten en geç 2 saate
Yesodiyorlar Günden sonra kendisine bıraktım kendi istediğinde uyandı beslendi böyle yaptığımda uyku kaliteside arttı
Mrlbyc Doktor geceleri iki saatte bir emzirmene gerek yok artık dedi ama kurulu saat gibi kendi kalkıyor