Pnrvlknblksn Frrdevss çatlaktır o zanım benim de var krem fitil ve şurup verdi doktor bir ara geçti diye bıraktım gene tekrarladı
B-alprsln Frrdevss krem ve fitil verdi doktorum 1 haftaya agrim geçti rahatladım 3 4 hafta sonra da tamamen kayboldu
Cakiremine931 Frrdevss çoban çantası otu çay gibi demleyip için hergün düzenli olarak en ileri derecedeki hemoroidi bile geçiriyor çok faydasını göreceksiniz deneyin
Neessee Frrdevss evde geçmez canım o bende doğumdan sonra dr gitmedim. Daha beter oldu. Sonra zor geçti. Hemen bi genel cerrahi ye randevu al ve git ilaçlar fayda eder
Frrdevss Pnrvlknblksn yani baya dışında olan bir şey tam bilmiyprım ilk defa böyle bir şey yaşadım oda Doğumdan sonra oldu çok canım yanıyor
Pnrvlknblksn Frrdevss hajlısın inssn lavaboya gitmeye korkuyor benimde öyle oldu kan geliyordu çok artık pes ettim eşim doktora söyledi ilaç verdi inşallah ilaç bitince tekrarlamaz korkuyorum açıkcası
B-alprsln Frrdevss hemoroid canım benimde öyleydi üstüne oturamiyodum bile çok kötüydüm PROCTOLOG adı ilacın hem fitilini hemde kremini verdi çok iyi geldi
Frrdevss B-alprsln emzirme döneminde kullanılıyor mu 25 günlük bebeğim var bırakacak kimsem de yok doktora da gitmeye fırsatım yok açıkcası durmuyor çünkü
Hasra Canım sancıyosa çatlaktır o benim de normal doğumdan sonra oldu çok fena lavabo fobisi oluştu resmen krem verdi doktor bakalım geçmezse ameliyat olcam bende çekilir dert değil çünkü
Ofiser Frrdevss ben olmuştum Doğumda proktolog krem ve fitil kullandım bide kantron yağı ile eline eldiven geçirip içeri iterek sürdüm geçti şükür bidaha olmadı kantaron yağı çok etkili ilaç be kullanırsan kullan yağı da dene bence geçmiş olsun .
Ofiser Frrdevss bir de ben ısırgan otu yapmıştım kuru ısırganı az suda haşlayıp lapa yaptım banyoda bölgeye koydum ılık olarak baya iyi geldi cnm 6-7 dk bekle öle sonra yıka
Cakiremine931 Serapaylar çok etkili isterseniz pansumanda yapabilirsiniz ama hergün düzenli olarak çay gbi demleyip içildiğinde nerdeyse bişey kalmıyo amaliyattan çok dönen var bu çay sayesinde
Cakiremine931 Frrdevss evet aktarda bulabilirsiniz siz deneyin hergün düzenli olarak için görüceksiniz nekadar rahatlıyacaksınız