BabyArel olmezbusra11 lütfen bu tarz ürünleri kullanmayın satışını yapan kişiler tabi ki ürünü över para kazanıyorlar siz de sağlığınızdan oluyorsunuz,çok zararlı çocuk emziriyorsunuz
Antidepresan Üstte kalsın kimisi yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor onun için en iyisi kendimizin test etmesi.İnşallah işe yarar ne kadara aldınız
olmezbusra11 Antidepresan 285 TL, danışman kadın emzirenler de kullanabilir dedi ama yine de bilmiyorum içim rahat etmedi sormak istedim belki bilgisi olan vardır
hanzadeeeee olmezbusra11 Aynı ürünü benim bir akrabam kullanıyor. Günde 2 veya 3 fincan öğünlerden önce tüketiyor tok tuttuğunu söyledi çok fazla susatıyormuş ve insana bolca su içiriyormuş böylece kilo verdi kendisi zayıfladı 😂
Antidepresan olmezbusra11 İnstagramdan mı sipariş ettiniz eğer ordan ettiyseniz sayfanın adını paylaşır mısınız
olmezbusra11 hanzadeeeee evet öyle diyorlar ve aşırı memnuniyet var sadece emzirirken kullanan var mı acaba merak ettim ☺️
hanzadeeeee olmezbusra11 Ben de ürünün başka marka olanını kullanıyorum kendim de emziriyorum 9 aylık bebeğim var 2 haftadır kullanıyorum ve çok şükür bir yan etki yapmadı
hanzadeeeee Antidepresan Ayy Allah’a şükür ne ishal ne karın ağrısı hiçbir şey yapmadı öylee🙃🙊 Sadece gerçekten çok susatıyor kii ben normalde de aşırı su tüketen bir insanım sürekli tuvalete gidiyorum sadece tek etkisi bu😂
olmezbusra11 Antidepresan yok canım bir arkadaşım yapıyor satışını ama yine de Instagram hesabıni verebilirim istersen
hanzadeeeee olmezbusra11 İnşallah yararlı etkisini görürsünüz ben biraz da irademe sahip çıkmakla birlikte 3 kilo vermişim kahveninde etkisi var diye düşünüyorum
Kubra80 Ben kullanıyorum ve satışını da yapıyorum. Üstelik emziriyorum. 2 ayda 11 kilo verdim. Hala da dewam ediyorum. Almak isterseniz yardımcı olabilirim kizlar
olmezbusra11 Kubra80 gerçekten içim rahatladı hem kullanip hem emziren başka birileri olduğunu görünce ☺️
olmezbusra11 Antidepresan https://instagram.com/mehtapla_fitkal?igshid=MmJiY2I4NDBkZg== mehtapla_fitkal
BabyArel Kubra80 saçma sapan işe yaramayan ve insan sağlığını etkileyen ürünlerin satışını neden yapıyorsunuz insan sağlığıyla oynamak bu !