Cagnimanne Kızlar öğle uykusunu ne zaman bıraktınız? Sabah kaçta kalıyor bebisler akşam a kadar dayanabiliyolar mi ?
Damla29 Cagnimanne 32 aylık hala uyuyor kız kardeşi var 16 aylık o uykuyu kesene kadar onuda uyutmayı düşünüyorum eğer uyursa ve gece uykusunda sıkıntı yaşamazsa
Rez Cagnimanne valla bazen bana bile iyi geliyor öğlen uykusu ne kadar uzun sürerse o kadar iyidir diye düşünüyorum bir saat bile olsa gelişim için iyi. Kızım 21 aylık sabahları değişken ancak maks. 10 da uyanır 13:00 ya da buçukta uyur 15:00 de uyanır akşam da 21:00 de uyku hazırlıkları başlar e uzayabiliyor uykuya geçmesi öyle yani
MelindaMelisa Cagnimanne kızım 35 aylık daha bu ay bıraktı öğlen uykusunu ama arada hala uyumak istediği oluyor
Mtbuaaa 2.5 yaşında 9 dada kalksa 11 dede kalksa öğle uykusu arıyor Uyumadığında sarhoş gibi oluyor @Cagnimanne
Mtbuaaa Damla29 3 ten sonra uyuyan bile var Her işime engel oluyor uykusu ama olsun gelişimi için iyi 😌
Damla29 Mtbuaaa evet 4 ü bulanda var ben Eğer ki uyursa 4 e kadar düşünüyorum kardeşi var 16 aylık o bırakana kadar uyuturum sanırım eğer gece uykusunda sıkıntı yaşamaZsa
a-bukemm Mtbuaaa evet ya diyorlar ki işte o uyurken yap işini falan ama öyle olmuyor. Bebek uyurken dünya duruyor bi terliği bile kaldıramıyorum ki yeter ki uyusun. 🤷🏻♀️
Balliberk 2,5 yaş uyumak istemiyor fakat uyumazsa akşama kadar zor dayanıyor hem de huysuz oluyor.Şimdilik devam ediyoruz.
Mtbuaaa a-bukemm ev işimede engel oluyor ama o sorun değil Dışarı çıkmama engel genelde günün en güzel saati uyuyor 🙄
Hulyaaa Oğlum 4.5 yaş olacak hsziran da hala öğlen iki saat uyur . Kızımda 18 aylık birlikte uyuyorlar öğlen ☺️