[silindi] Kizlar kullanan varmı ? Memnun musunuz? Philips istiyordum ama çok pahalanmis bu uygun ona göre ama kullananlardan bı yorum almak isterim
[silindi] Asyaveannesi04 yaaa gerçekten mi bı heves ettim. airfryer almaya ama gün geçtikçe pahalaniyo
yagmurkokusu_ Asyaveannesi04 bende o hataya düştüm tost makinesi çaycıyla aynı renk olsun diye aldım çaycı annemde tost karardı kahve makinesi servise gitti geldi soğudum ürünlerden
Asyaveannesi04 [silindi] aldığım her ürünü kötü kahve makinası bozuldu muhattap servis yok tencerinin kulpları koptu kullanıcı hatası dendi, çatal bıçaklar pas attı kullanıcı hatası dendi 😅 bence biraz fazla verip güvenilir marka almak en güzeli
-_-hUysUzvetatlikadin [silindi] bu ürünü kullanmadım ama neredeyse tüm çeyizi karacadan dizdim bin pişman oldum
-_-hUysUzvetatlikadin [silindi] bir çok akraba karacadan dizmişti 10 yıl öncesinden bahsediyorum bende ona aldanıp Karaca aşmıştım ama benim ürünler mahvoldu onlarınki hala duruyor bence Karaca artık kaliteyi bozdu yani başka açıklaması olamaz