Atillaveannesi Normalde aşırı sakin bir bebeğim var ama 1 haftadır hırçınlaştı son iki gündür ağlıyor bağırıyor salyası arttı eller ağızda kaşıyınca sakinleşiyor sizce bu diş çıkarma sancısı mı deneyimli anneler yardım lütfen 🙏
Bssraa2 Atillaveannesi dişleri kaşınıyordur 4.ayda başlıyor diş kaşıntısı :) 4.ayda diş çıkaran bebekler de var çok huzursuzsa dişten olabilir
Nursemablk Atillaveannesi kehribar al canım bizimde öyleydi çook şükür geçirdik ağzını suyunu falan 🤗
Merim59 Atillaveannesi oho bizim 3 aydan başlamıştı belirtiler doktorumuz gülmüştü daha erken öyle kolay çıkmaz diye 4 ay 3 haftalıktı 2 diş patlamıştı
Atillaveannesi Bssraa2 Kime sorduysam daha erken dedi ne kadar sürüyor bu durum bilginiz var mı içlene içlene ağlıyor yavrum
Bssraa2 Atillaveannesi benim de ilk bebeğim pek bilgim yok ama doktorum yavaş yavaş 4.ayda diş etleri kabarır kaşınır demişti öyle de oldu şuan 5 aylık çok kaşınıyor ne zaman diş çıkarır bilmiyorum ama
muserref20 Merim59 çok ağlıyor benimkide gece sürekli uyanıyor şurup falan içireyim mi biraz da sanki ateşi var gibi geldi
Merim59 muserref20 valla ben veriyordum aşırı ağrısı oluyordu ve hiç susmadan ağlıyordu ağrı kesici veriyordum ihtiyaç halinde sizde verebilirsiniz ağırmış varsa
Atillaveannesi Eslimebrar Ne yapacağımı şaşırdım bi babaya gidiyor bi bana geliyor ağla ağla zor bitti bugün
uznnzu- Atillaveannesi ayniii bizim küçük beyi anlatmışsin 4 aylık bizimki de ve 3 gündür sürekli ağlıyor ağzına götürmek istiyor sürekli hiç durmuyor valla ne otururken ne ayakta ne uykusu düzenli bana da dış diyorlar salya vs diye bizimki bir aydır elini ağzına götürüp salya akiodu ama 3 gündür durmuyor uyumuyor
Atillaveannesi uznnzu- Al bizden de aynı ay ne zormuş canları nasıl acıyorsa artık elden bişeyde gelmiyor gelişimin parçası ama içi gidiyor insanın soğuk bir şeyler berin eline diyor doktorlar ama hasta olur diye korkuyorum
Nursemablk Bssraa2 azaltıyor canım, ben memnunum orjinal olmasına dikkat edin sadece piyasa da çok sahte var çünkü 🤗