Denizzehraaaaah Kuşlar bebeğim düştü sonrasında da kustu bi şey olmuş mudur elleri kolları hareketleri normal. Duruyor ama korkuyorum bi şey olmuş mudur ne yapmam gerekiyor
123__ Denizzehraaaaah evet kusma durumu normal değil unutulmaması filan gerekiyor hemen acile götürün bence
Mltmznd Denizzehraaaaah muhakkak hastaneye götür. Kusma normal değil. Belki hareketleri normaldir ama bir iki saat sonra ne olacağı belli olmuyor. Benim de bebeğim düşmüştü kusma olmadı ama içim rahat etsin diye götürdüm. Çünkü yüksekten ve kafasını çarptı. Tomografi çekildi bişey çıkmadı çok şükür. Sonra eve gelince kusma oldu hem de bir kaç kez apar topar tekrar gittim tekrar tomografi çekildi. Belki iki defa radyasyon aldı ama en azından kafam ve vicdanım rahat oldu
Denizzehraaaaah Şiddetli bi kusma olmadı parkenin üzerine düştü çok yüksek bi zemin değildi çok fazla ağlamadı bide ama götüreyim başka türlü rahat edemem
Evrencakar Kusma endişelenmen gereken bir durum olduğunun habercisidir,koş arkadaşım hastaneye ne olur ne olmaz allah esirgesin birşey olmamıştır inşallah
hazalp Denizzehraaaaah canım hemen acile götür kusma da acile danışmak gerekiyor benim çocuğum da düşmüştü kusma olmadı ama yinede getirmiştim
a-bukemm Denizzehraaaaah canım götürdün mü hastaneye he nasıl oldu bebeğin. Allah’ın izniyle bi şey olmaz ama insan korkuyor 🥲