Hnfshn Kızlar grip oldum çok fena. Bebeğim 3 aylık hapşırmaya başladı 😞😞 acil geçirecek yöntem bilen var mı ilaç alamıyorum emzirdiğim için ne önerirsiniz
Ed71 Hnfshn canm biz 5 aylıkken olduk calpol verdim ve sık sık serum fizyolojik yapki genzi hep açık olsun
Hnfshn omaraysegul geçmiş olsun sana da. Annenin hasta olması çok zor yaa. Kendimi değil bebeğimi düşünüyorum hep vallahi
omaraysegul Hnfshn aynen bende oyle canim. bide 3 ySinda kizim var ayakta durmam lazim cok zorlanmaya basladim
Ed71 Hnfshn öksürük de vardı bizde canım gece rahat uyusun diye ama gece uykumuz mahvoldu her hastalık ayrı bir huy
Nesli68 Bizde ayni durumdayiz esimde bende grip basladi kizim 3 aylik o da hapsuruyor ve hic keyfi yok ne yapabilirim nasil atlatiriz acaba
Hnfshn Nesli68 yaa geçmiş olsun . Aynen bizde de aynısı. Eşimde hastalanacak gibi. Napıcaz bilmiyorum. Ihlamurdan başka fikri olan varsa çok iyi olur. Ihlamur yeterince içiyorum çünkü😓
Ed71 Hnfshn canm biz antibiyotik kullandk 3 gün doktor verdi ve calpol kullandık grip ve öksürük vardı sık sık da serum fizyolojik yaptık
Ed71 Hnfshn bence bir doktora götür ben ilk belirtir göstermediğine çok pişmanım çocuk boşuna perişan oldu okadar kolay atlatamıyorlar
Hnfshn Ed71 aynen canım Pazartesi doktora gösteririm insallah kötü olmaz burun tıkanıklığından horluyor çocuk açtım burnunu ama daha bişe yok ama tıkalı hala
Mrylzz Suan benim kizimda grip ve benden gecti bugün dr goturdum iburamin surup verdi serumlada surekli temizliyoruz
Ozzlemm Bir soğanı dörde bölüp yatak odanızın farklı köşelerine koyabilirsin. Çok iyi geldiğini söylüyorlar. Ben önlem amaçlı uyguluyorum çok geçmiş olsun.