minniks Merveahmettoprak normal 4 ay 3 gunluk bebegim bazen kesinin oldugu tarafta agrı hissediyorum hala gecenlerde anneme sordum 1 sene falan devam eder dedi
olmezbusra11 Merveahmettoprak normal canım bende de öyle olmustir dikişler düştü ama böyle böyle sızı geliyor gibi oluyordu şuan 3 aylık olacz düzeldi ama çok şükür
Merveahmettoprak minniks doktorunuz dikişlerinize bakmışmıydı 40. Gün beni kontrole çağırdı bakmak için
1Cicianne Ya bende ağrı sızı yok dikişler duruyor 1 ay oldu düşmedi sadece 1 tanesi düştü ne zaman geçer düşer bunlar ilk defa bugün fark ettm
Merveahmettoprak 1Cicianne kişiden kişiye göre değişir bence ama zaten kontrol vermiştir doktor sorarsın gidince
Meltmtemel Merveahmettoprak evet gittim tekrar alttan muayene yaptı hiç hissetmedim acımadı geçmiş dikişlerin dedi
olmezbusra11 Merveahmettoprak kendisi düşer bir rahatsizlik olmadığı sürece gelmemize gerek yok demişti çok şükür gitmemi gerektirecek bir durum olmadı canım gitmedim o yüzden
Elyaa Merveahmettoprak Hayir 40. Gun cagirmadi dogumdan sonra belirli araliklarla 3 kez cagirdi. 3. Gittigimde dusmeyen 1 dikis varmis onu aldi. Her sey yolunda bi sorun yok dedi tekrar cagirmadi
orkideSeverim Merveahmettoprak benim kendi doktorum yoktu izindeydi başka kadın doğum doktoruna yönlendirdiler oda sadece ultrasonla baktı eğer çok bir şey ağrı batma vs yoksa gerek yok dedi aslında bakılması lazım
Merveahmettoprak orkideSeverim ben gitcemde o çatala çıkmak korkutuyor doğumum çok zor geçmişti ürkütüyor o yüzden
orkideSeverim Merveahmettoprak valla bakmadı sadece ultrasonla baktı benimde herhangi ekstradan bir şikayetim olmadı belki dıştan bakar bir sor bakalım canım
Merveahmettoprak Merveahmettoprak dygusalmom97 olmezbusra11 minniks Meltmtemel orkideSeverim Bana 40. Gününde gel dikişlerine bakacam dedi