Sssedaaa Alparslan3413 kaç aylık 3 aylık oğlumun 10.gun yapmisligi var sadece anne sütü ile beslendigi için normaldi sizinki nasıl besleniyor
Asilbebekkk Alparslan3413 bebeğim 3-4 aylıkken 4 gün yapmamıştı 5. Gün ensesinde bile kaka vardı o derece yapmış 😂😂😂
gozumunnuru Alparslan3413 normal endişelenmeyin 🌸 10 güne kadar endişe etmene gerek yok demişti doktorumuz
betuuls Alparslan3413 yeğenim de 4. Gün flan yapıyor. İki kez acile gittiler bu sebepten 7 güne kadar normal diyor doktorlar. Çok sıkıştırıyorsa zeytinyağı ile poposuna masaj yapabilirsiniz
zeynepozkar Sssedaaa yapmadığı süre içinde huzursuzluk varmıydı peki oğlum da 3 aylık ve yapmıyor 3 gün oldu
Sssedaaa zeynepozkar yoktu sadece gaz çıkardığında kötü kokuyordu ben 3. Günden snra günde birer kere 1 çay kaşığı zeytinyağı vermiştim doktorumuz önermişti ama ona rağmen 10.gunde yaptı bayagida çok yapmisti
Demoo Benimde 3 gün yapmiyor ek gıdaya geçtiğim icin zeytinyağı iciriyorum kakasini yapacak şeyler cagristiriyorum ıkınıyorum onun çıkardığı sesleri çıkarıyorum ise yarıyor
Demoo Alparslan3413 dusa sok karnına sıcak sular dok bebe yagiyla masaj yap karin bolgesine bacaklarini ittir sende eger emziriyorsan posali şeyler ye bol su iç bebegin mama yiyorsa ona da bol bol su ver kuzum benim bildiklerim bu kadar. Nasil dert ediniyorsun cok iyi anlıyorum seni
Seysey11 2.5 aylığız geçenlerde aynı postu ben açtım. 4 gün yapmadı zeytinyağı dedi bir annemiz verdim bir çay kaşığı birkaç saat sonra yapmıştı. Fakat bugün 2.günümüz tekrar yapmıyor 🤔
betuuls Alparslan3413 bebeğiniz rahatsız oluyor mu bilmiyorum ki. Mesela benim yeğenim çok aşırı ağlıyor susmuyor asla. En son gittiğinde lavman yaptılar ama doktora göre 7 gün yapmaması normal kabul ediliyor tabi anne sütü mü alıyor mama mı burda o da önemli
GayeAlparslan Alparslan3413 3 ay 12 günlük oğlum 2 haftadır 4-5 günde bir yapıyor endişelenmeyin normal rahatlsması için 1 çay kaşığı zeytin yağ verebilirsiniz