Evhamkisisi Bebeğim bronşit oldu öksürük şikayetiyle gitmiştik 3 gündür azitro kullanıyoruz ateş geçti öksürük azaldı fakat ciddi hırıltı geldi yerine normal mi tecrübeli anneler bakabilir mi ? Teşekkürler 🙏
Birbebetoannesi Evhamkisisi Bronşit için en güzeli hava makinesi.. çok rahatlatıyor çocukları. Kaç doktor tavsiyesi üzerine aldık iyi ki de almışız. Oğlumun da burun akıntısı hırıltısı çok oluyor hasta olduğu zaman.
Siyah111 Bizde şuan sizin durumdayız bende azitro kullanıyorum bizde 2 gün ateş oldu dönüşümlü hiç kesmeden ateş düşürücü verdim 3.gundeyiz bugün çıkmadı benim bebeğim 10 aylik
Evhamkisisi Siyah111 bizde de 2 gün ateş oldu 3. Gün bugün çıkmadı ama sırtını ellediğimde içi titriyor resmen hışırtı gibi bi hırıltısı var biz de 7 aylığız
Siyah111 Hırıltı bizde de var balgamdan dolayı çok fazla burunu akıyor sarı renkte bide bekleyip gorucez artik benim doktor 5.gunden sonra gerilicek dedi
Evhamkisisi Siyah111 bizim de 3. Günden sonra düzelir 1 haftaya tamamen geriler dedi ama başta hırıltı yoktu bi anda hırıltı geldi anlamadım
kasimonbes Evhamkisisi serum fizyolik 2 tup sık sonra otri natura kids 2 ser fis daha sonra nazalnem birer fis 🤲
Siyah111 Evhamkisisi bende elimi koyduğum zaman hırıltı hisssediyorum bugün tekrar gittim gogusunde dedi dekort verdiler hastanede eğer zorlanirsa nefes almakta getirirsin dedi
Seda_G Burnuna yıkama yapin izotonik suyla osman gönulalın videosu var bu konuda youtubeden izleyip yapabilirsiniz çok rahatlar bebişiniz çok