HuniliAnneee Umaysukusunannesi yaşına kadar 20 dakıka 30 dakıka 1 saat emdiği oldu yaşından sorna 10 dakıöa 17 aylıkken kestim
nazlii1_ Yenidoğdunda 40dk emdiğini biliyorum beni sürekli emmek istiyodu ama şimdi 2 aylık oldu 5dk emip bırakıyor nadiren 10dk oluyor
Merve4126 nazlii1_ bnmde öyle 3 aylık olucak en fazla 10 dakika emiyor 😭 az sonra tekrardan emmek istiyor
Defnesare15 nazlii1_ biz 1 aylığız 20dk bir meme 20dk bir meme emziriyorum. Bazen çok dolu olursam 10dk birini emiyor diğerindede keyif yapıp uyuyor.sizinde mi böyleydi sütünüz nasıldı 40 dk emziriyodunuz
Hilallhicrann nazlii1_ gün içerisinde meme reddi yaşıyor musunuz memeye geldiğinde ağlıyor benımki ne yapacağımı şaşırdım 2 ay 16 günlük normalde çok güzel emerdi iki gündür çok zorlanıyorum
nazlii1_ Hilallhicrann bazen memeyi alırken zorlanıyo bende ağzına sokup mememi zorla tutana kadar bekliyorum sonra emmeye başlıyor
Ayseyzcfrt Benim kızım 3 aylık sürekli emiyor %80 aktif. Biraz yavaş kilo alan bi bebek ama doktor sıkıntı olmadıgını söyledi
_yaseminturann Ayseyzcfrt ay benim oğlumda öyle o kadar memede kalmaya nasıl min kg alıyor anlamıyorum :/
Serifemete 3 ay 8 günlük doğduğundan beri 10 dk geçmez süt istediği gibi gelmeyincede ağlayıp diğerini istiyor yumuşak meme emmek istemiyor folik asit fazla geliyo yeni nesile 😂 çok merak ediyorum yarım saat 1 saat nasıl emiliyor
YaseminAsel Serifemete o kadar zor ki benim kızım bir saat duruyor memede resmen belim bacaklarım tutuluyor belirli bir zamandan sonra o da aktif çekmiyor dinlenip dinlenip çektiğinden baştaki on dk gibi değil. Kızım 3 ay 16 günlük çok kilo alımı olmadığından dr her istediğinde emzir dedi o yüzden resmen yapışık yaşıyoruz 😅
Ayseyzcfrt _yaseminturann genetilk sanırım bende yiyiyp yiyip kilo almazdım ailemde kilolu değil kızımda minnak 😝