Merve4126 3 aylık bebeğim ev sadce anne sütü veriyorum doğum kilom gitmedi ve midem büyüdü sıkıldıkça yemek istiyorum sürekli acikiyorum napmam lazım emziriyorum diye çok saldım emzirip ye diyet yapılırmi emzirip sütü gitmeyeb varmı nolur fikir verin 😭
xtutku Merve4126 bunu yap yasak olanlardan asla serbest olanlardan istefiğin kadar tuz yağ felan yasak değil bol su akşam geç yemek yememe ben 2 ayda 30 kilo verdim üstelik şerkim ve pkosum var
Defnecik23 Çok yiyince çok süt olduğunu kim söylüyor ya. Öncelikle ben emziryorum ne bulursam yeyim kafasından çıkarsanız sadece su içerek hem süt hem diyet yapabilirsiniz
Merve4126 Defnecik23 süt yapicak diye yemiyorum zaten migdem büyümüş farkettim çünkü doymuyrum sık sık acikiyorum napcam blmiyorum
Merve4126 Önerisi olan kime sorsam diyet yptim sütüm gitti diyor DHA 3. Ayına giricek napcam bilmiyorum
Summerwine95 Merve4126 kendini aç bırakarak diyet yaparsan süt gider.Çiğ kuruyemiş ye,akşamları protein+ iyi karbonhidrat ve salata tüket,sabahları 2 yumurta peynir ye hem sütun olur hem de kilo verirsin
myemye_12 @Defnecik23 yoo ben misal çok yediğim zaman sütüm oluyor sadece az yediğim zaman olmuyor çok su içince de sütüm duru oluyor yemek yiyince yağlı oluyor mesela
Merve4126 Artık miğde büyümüş doymak bilmiyor çok sık acikiyorum mesela ben sabah kahvaltı öğren salata çorba akşam ana yemek yiyip ara öğün de yapsam zayıflar miyim