Tubik57 Emzirirken en son hangi memeyi verdiyseniz onunla mı bir sonraki emzirmeye baslıyorsunuz , yoksa farklı olanla mı ?
Ysrrr11 Tubik57 eğer iki memeyi de veriyorsanız bir sonraki emzirmede en son verdiğiniz memeden başlamak sütü arttırmak açısından daha iyi
Mom_babyy Tubik57 bebeğim kilo almıyordu yanlış emzirmeden dolayı doktorum uyardı emdirdigin memeden başlayacaksın baktın doymadı diğer memeyi vereceksin dedi çünkü yağlı süt 2 emzirmede geliyormuş ilk emdiği suyla karışık sutmus öyle kilo almaya başladı kızım ve en az 15 ya da 20 dakika emzir dedi
Tubik57 tosbiksmoms ne kadarlık bebeğiniz? Benm bebeğim 26 günlük. 2 saat arayla 20 dk bir meme 20 dk diğer meme emzir dediler. Bebek 10 dk emip bırakıyor cok zorlanıyorum sizde mi o şekilde yaptınz
tosbiksmoms Tubik57 benim kızım 49 günlük ama asla 20 dk emmez basından beri.. zaten bebekler doyduğu zaman bırakırlar memeyi hiç dk tutmadım ben
Tubik57 Mom_babyy bende zar zor 15-20 dk ya tamamlatıyorum. 8-10 dk da bırakıyor memeyi zorla uyandırıyorum. Dediğiniz gibi son verdiğim memeden baslicam emzirmeye
Mom_babyy Tubik57 yoruluyorlar çünkü 15 bile dursa iyidir emdirme sıralarını şaşırma göreceksin çok güzel kilo alıyor bebekler benim kızım şuan olması gerekenin de bir tık üstünde doktor gayet iyi dedi bana
Tubik57 Mom_babyy bugün gittik doktora 2980 doğmuştu. Şişlikler inince 2640 düşmüştü. Bugün 3900 geldi. Bende sizin dediğiniz gibi emzirmiştim takip ediyordm
Mom_babyy Tubik57 benimde öyle düşmüştü hatta sonra da sadece 300 gram oda elbiseyle falandı yani alabilmisti öyle emdirdim kilo almaya başladı şimdide gayet iyi kilosunun üstünde çok şükür