Aysimat 1 bucuk yaşında dogdugundan beri hıc bırsey yemıyo artık bıktım yaa asla yemek yemıorr pılav corbaa meyve hıc bırseyh ne yapıyorsunuz yemeyen cocuklarına lutfen bır care bulun bana ya
tuba_celik Aysimat oyunla yedirin suyu seviyorsa lavovoda oynarken yada dışarıda birkaç çocuğun içinde ben öyle yapardım
Aysimat AA201207 hayır mmiyor 5ayda bıraktı emmeyı canım 😓 5aydam berı yemegı hep reddıyo makarna sevıo sadece hergunde nakarna vermek ıstemıyorum artık hc bırsey yememesnden bıktım
AA201207 Aysimat emziriyorsaniz ona güvendikleri için reddebiliyorlar başka birşey yemeyi diyecektm ama sizin öyle bir durumunuz yokmuş. İlgi çekici şekilli fln tabaklar hazırlamayı denediniz mi peki mesela omlet yapip zeytinden göz yeşillik kullanarak saç vs yapıp
Aysimat AA201207 yumurtayı bısekılde yedıryorum ama ana yemeklerı asla yemıyo yogurt dahıı yemıyo doktor ıstah acıcı surup verdı ama pek ıse yaramıyo sankı
AA201207 Aysimat peki kan değerlerine bakıldı mi bazı değerlerin düşüklüğü iştahsızlık yapıyor mesela b12 düşüklüğü gibi.. belki öyle bir şeydir
Aysimat AA201207 kan degerlerımız bıraz yuksek bızım ama tekrar gıdecegm doktra tüm degerlere baksın belkıde düsük olanlardan dolayıdır