Reyyan23 Kızlar kızım 42 günlük 2 güne kadar her bezinden kaka alıyordum çok gaz problemi bar die betlaks damla kullanmaya başladım rahatladı ama hiç kaka yapmıyor 2 gün oldu bende sütümmü yetmio die düşünüyorum göğüslerim sertleşmio artık 1 saatte 1 bazen 2 saat arayla 5 dkka emior kızım
Emine_elis Reyyan23 idrarina da bak cnm kakadan çok da anlaşlmayablr de . Göğsün yumuşak olmasına bakma bnmki de bı bak sert bı bak yumuşak ama doymasa çığlık çığlığa ağlıyor ztn . Umarm doyuyr cnm 🥰 iyi düşün
Selimshyls Reyyan23 aç olsa ağlar canım sürekli ,uyumaz . birde çişli bez kaç kere atıyorsunuz o önemli kaka yapmadığı bazen beş altı günü bile bulabilir makatına masaj yapın pişik kremi ile benimki de yapmadığı uzun zaman olurdu bir kaç gün ama masaj yapınca yapmaya başladı .. birde sağlık ocağınızı arayıp danışabilirsiniz
Cennetagaci Reyyan23 Yeni doğan da 10 güne kadar kaka yapmaması normaldir endişe etmeyin. 24 saat içinde 5-6 defa çişli bez alıyorsanız doyuyordur. Yetemems psikolojisi olur her anne de bende sizin gibiydim ama inan strese hiç gerek yok güzel anne :)
TazeAnne1273 Reyyan23 ben mama takviyesi yaptığım halde 2 günde bir yapıyor bazen 5 güne çıkıyormuş ıkınma vesaire var ise zeytin yağı ve kulak pamuğu ile yardımcı oluyoruz biz damla da kullanıyorum ama bu aylarda oluyor böyle şeyler ilk zaman benim ki de çok etkilenmezdi ama şuan 50 günlük okunurken kustuğu oluyor uykudan uyanıyor
Emine_elis Reyyan23 dhaa akşama var cnm yapar yani idrarını , poposunu pişik kremle fln masjla yapar inşallah. İçebilirsen zeytinyağı iç sütünden bebeğe geçer bağırsakların rahatlar snnde yani . Sütüm yetmyr die düşünme cnm iyi düşün pozitif ol .
Reyyan23 Cennetagaci göğüslerim sızlıyordu bebeğimin uyanmasına yakın saatte damla kullanıyorum daha sütü arttırıcı özelliği varmış bende ters tepki yaptı ama çok gerginlik yaşadım 1 haftada sanırım etkilendi sütüm böyle napçam bilmiorm 🥺🥺
Cennetagaci Reyyan23 Bende bestlak damla kullanıyordum süt artsın diye ama dediğiniz gibi bir durum olmadı bende. Belki gaz olduğu için denk gelmiş olabilir. Gaz damlanızı değiştirin isterseniz
Reyyan23 Cennetagaci bende onu kullanıyorum bebeğim rahatladı ama benim sütüm azaldı yaşadığım olaylardan dolayı sanırım damlayada bağlamamak lazım bilmiyorum ya kızımda aç kalıyor gibime geliyor böyle olunca
Tgbctn Sadece anne sütüyle besliyorum. 6 gün kaka yapmadı bizimkide. Karnı şişse kokulu gaz çıkarıyorsa ve zorlanıyorsa muhtemelen kabızdır. Bizim de öyle oldu 6. Gün hastanede lavman yapıldı. Tabiri caizse sırtına kadar sıçtı. Şok olduk ama baya rahatlatmıştı. Doktor bize 5 günü geçirmeyin kakada demişti. Siz yine de bi doktorunuza danışın.
Gucluyummutluyumm Denizbkr bestlak damla süt arttırması için kullanılan damla değil mi? Ben mi yanlış hiliyorum henüz kullanmadım ama yarın bestalk damla alcam sütüm için
Reyyan23 Denizbkr hem süt arttırıyormuş hemde annedeki gazı hafifletiyormuş bebeğe geçmesini önlüyormuş
Denizbkr Gucluyummutluyumm Evet süt artırmak için. Gazla ilgisi yok o damlanın. İçerisinde birçok vitamin var sadece
ryhnn Benim kuzum 4 aylık. Doğduğundan beri her gün yapmıyor. Neredeyse 3 aylığa kadar haftada birdi.şimdilerde iki günde bir olmaya başladı. Hangi doktora sorduysam anne sütüyle beslenen çocuklarda normal bir durum dedi.10 güne kadar normalmiş.
Elifinci17 Reyyan23 memelerinizin yumuşaması normal meme terbiyesi denilen durumu yaşamışsınız. Her kadın yaşar bunu. Sütünüz azalmadı yani. Emen bebek 10 güne kadar kaka yapmaya bilir. İlk ay sık sık kaka yaparlar zaten ikinci ayla beraber azalır kaka. Bu doyma kriteri değil. Stres yapmayın boşuna. Günde 5 6 adet çiş yapıyorsa doyuyordur.
Umaykizim19 Reyyan23 Aynı şeyleri yaşıyoruz sizin memeniDen sıkınca süt geliyor mu? Bu sütün olduğunu mu gösteriyor acaba Bir de ben kesin aç diye mama veriyorum her seferinde , öyle olunca da uyandıramıtorum asla bu normal mi acaba
Denizbkr Reyyan23 Gaz konusunu kim söyledi size. Öyle bir şey yok kesinlikle. Sadece süt artırıcı özelliği var damlanın. Ben mi yanlış biliyorum diye tekrar araştırdım gazla ilgili hiçbir bilgi yok internettede. Damlanın açıklamalrında da. Bebeğiniz gazlı bir bebekse doktorunuza danışın bir gaz damlası edinin bebeğiniz için. Ben biogaia kullanıyorum bebeğime günlük 5 damla şeklinde. Sancılarını hafifletiyor.