NimetSacal Kızlar oğlum 4 aylık grip oldu ama 2 gündür uyku düzeni falan kalmadı uyuyamıyor burnu tıkanıyor sürekli iğleştikten sonra uyku düzeni eski haline döner mi
Okyanusolmak NimetSacal 4. ayda uyku kabusu(gerilemesi) oluyormuş. Bizde de var. Araştırın ;). Burnunu da sürekli açık tutmaya çalışın
AynurGuzel_ NimetSacal gece yatmadan mutlaka burnunu temizleyin burun aspiratörüyle bildigin kadsriyla bebekler agizdan nefes almayi bilmezler geceleri mutlaka kontrol edin.
Sakura-chan NimetSacal valla bizimde 7 aylık oldu soğuk algınlığı gibi burnu tıkalı ve akıyor . Ben doktora götüreceğim yarın sende götür . Mikrop falan varsa ciğerlere inmesin
Yektaumut3 Okyanusolmak Allah sizden razı olsun 3 gündür bebeğim uykularını yitirdi anlam veremiyordum şimdi yazınızı görüp uyku gerilemesi ni okudum geçici birsey olduğunu ogrenip hayata döndüm resmen uykusuzluktan ölecek durumdayım umarım bunuda atlatiriz çok zorlu bir süreç 😞
Okyanusolmak Yektaumut3 ne demek ☺️ bizde 1 hafta 10 gün sürdü. Bi bu gece uyudum 3 er saat. Kendime geldim. İnşallah bitmiştir.
Yektaumut3 Okyanusolmak bugün bebeğimde bende 1 saat uyumuduk o bile yetti inanın bana bugün 4. Gün yavaş yavaş atlatiyoruz sanki 🥰