mucizemiracle  bebeğim 15 günlük emziriyorum yüzünde bunlar çıktı bilgisi olan? Pazartesi doktor bakacak
Hamzaninannesi1411 mucizemiracle yüzü isilik olmuş benim bebeğim de böyle olmuştu çok sıcak giydirmeyin zaten hava ateş gibi genelde sıcaktan oluyor bebeklerde
dgn-adl1 mucizemiracle aynı şey bizde de oldu benim bebeğim de 2 aylık bi doktor krem yazdı onu kullandık 2 gün içinde geçti bebekte huysuzluk da yapıyor onlar yakıyor bebeğin canını hakiki zeytinyağı sürmüştüm ben doktora gidece kadar sonra da kremle geçmişti daha 15 gün anca oluyor bizim de suratından geçeli inşallah sizin de uzun sürmez 🌸
burccuaslaan mucizemiracle aynısı bizde de mevcut doktor sıcaktan veya süt alerjisi olabilir dedi, şuanlık süt diyeti yapmamı önerdi sizde deneyebilirsiniz
Ftttmm mucizemiracle alerji olabilir. Süt değmesinden olacağını sanmıyorum. Süt ürünleri alerjisi varsa o da huzursuz yapabilir. İsilik yazmışlar ama bana isilik gibi gelmedi açıkçası. İsilik daha küçük benekler daha soluk kırmızı gibi oluyor diye biliyorum
Ekinkus Çok sıcak tutuyor olabilirsiniz , ya da çok ıslak kalıyor mu etrafı emzirdikten sonra nemli bir temizleme pamuğu ile hafifçe temizleyebilirsiniz , tabi önce doktora gösterin muhakkak
Ekinkus mucizemiracle bizde de vardı, ben doktor tavsiyesi ile la Roche posay lipikar krem kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor ve iyi geldi bize , bebeklerim cildi çok kuru ve ıslanıp ıslanıp kuruyunca daha kötü oluyor
dgn-adl1 mucizemiracle büyük ihtimal bu yüzden huysuz ama sıcaktan falan değil bize de sıcaktan öpmekten dediler ama hiç birinden değil suyun içinden dış dünyaya geldikleri için bebeklerde normalmiş bunun görülmesi
burccuaslaan mucizemiracle süt ürünleri tüketmiyorum şuan. Peynir yoğurt süt tereyağ vs. Şuan denemelik kendim bu şekilde yapıyorum bir süre yapıp tekrar yemeye başlayacağım eğer yüzü tekrarlarsa doktor kontrolünde liste verilcek ne yiyip yemeyeceğime dair.
Karansmomm mucizemiracle normal benim bebeğimdede var korkma sütün yağlıysa olur dış dünyaya adapte olmaya calısıyor anne karnında da senden aldığı hormonlardan kaynaklı bu tarz sivilcelenmeler olabiliyor dert etme nemli tut yeter 🙏🏻
ElisaMom_ mucizemiracle vücudunda var mı peki,dikkat edin kızamık salgını var çünkü,çok geçmiş olsun,emzirirken sıcaklıyor bebekler ondan kaynaklı isilik de olmuş olabilir