Gkce09 Evet kızlar başlıkta belirttiğim gibi resmen dayak yiyorum tokatlıyor ısırıyor saçımı çekiyor elide ağır canımı yakıyor bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum hiç sabrım kalmadı siz de durumlar nasıl
Dolores Gkce09 oyun oynuyor musunuz? Genelde birlikte yeterince zaman geçirmeyen bebek-anne arasında oluyor bu davranışlar
Gkce09 Uffsananebeslk sinirlenip mi yapıyor yoksa oyun mu sanıyor bizimki resmen sinirleniyor hatta sinirden dişlerini sıkıyor 😂
Gkce09 Dolores genelde işlerimi yemeğimi yaparım ondan sonra oyuncaklarıyla oynatırım veya toplarla oynarız ama koskoca gün içinde taş çatlasın yarım saat anca oynuyoruz. Genelde istediği şeyler olmayınca şiddet uyguluyor
Uffsananebeslk Gkce09 Hayır sinirlenmiyor saç çekmeyi seviyor😃 ama öyle bir çekiyor ki cok canım yanıyo. Bazen de yüzüme osmanlı tokadı geçiriyor, kolunu havada yakalıyorum😃
Mylovelovemom Gkce09 bence islerinize yemege ara verin bi sure. En azindan sadece yemegi yapin ev isleri kalsin onunla daha cok vakit gecirin sonra davranislarini gözlemleyin
Gkce09 Mylovelovemom deneyeceğim yani normalde istediği şeyleri yapmayınca böyle davrandığı için hiç o açıdan düşünmemiştim ı
Mylovelovemom Gkce09 bisi olmaz düzelir insallah en az 2 saat oyun oynayin bakin degisiklik olacak mi 🙏
Gkce09 asena0609 yani yaklaşık 1 aydır falan izliyor daha doğrusu müzik dinliyor oynuyor öyle oturup TV izlemiyor
Aslananne1 Gkce09 7 gün sonra.1 yaşına girecek aynı bizde öyleyiz sıkılınca kucağıma alıyorum saçımı yoluyor yapma deyince de kızıyor yüzüme vuruyor 😃 hele ki elinden bisi alayim kıyamet kopar görende der çocuğa şiddet uyguluyor alt tarafı elindeki ni aldım 😂😂
gizemlili Gkce09 yapmasına izin vermeyin ayırın müdahale edin. Bağırmayın kararlı bir şekilde hayır deyin . Canınızın yandığını anlamasa da anlatın
asena0609 Gkce09 Ekrana maruz kalıyorsa bu yüzden yapıyordur ekrana maruz bırakmayın 2 yaşından hatta yapabiliyorsanız 3 yaşından önce göstermeyin müzik dinlesin ama ekran görmemesi lazım