Evhamlianne yanıma kıyafet aldım yedek uçak içinde ya da inişte hava aniden değişebiliyor kalın giydirsen sıcak oluyor ince giydirsen soğuk oluyor diye. İlkkez göreceği bir oyuncak vs oyalayıcı şeyler seçiyorum sadece uçak içinde gösteriyorum. Kulaklık aldım iniş ve kalkışta kulaklığı takalım kulaklarımız acımasın diyorum tamam diyor o sıra video açıyorum. Uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum. Mümkünse sadece uçakta uyutuyorum binmeden önce mutlaka yürütüp koşturup yorulmasını sağlıyorum. Yiyecek içecek bulunduruyorum. Genelde ikramlı oluyor uçuşlar ama her ihtimale karşı alıyorum yanıma. Uçakta etrafı kurcalamasını müsade ediyorum ama öndekileri rahatsız etmeden.. kemerini biraz esnek bırakıyorum rahat hareket etsin diye. Kemerin takılı olması gerektiğini anlatıyorum. İstemediği birşey olursa ya da mızmızlanırsa telaşlanmadan hemen hikayeler uydurmaya çalışıyor dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorm. Kendim telaş ettikçe çocuk daha da hırçınlaşıyor. Kendimce aldığım önlemlerden birkaçı böyle