Asliormancii Kızlar merhaba ıslak mendil alacağım 24 tane 90 lı sizce kurur mu yazda geliyor ya alıp stok yapan oldu mu hiç sleppy extra kullanıyorum çok iyi degil ama memnunum pişik va yapması fiyatı da uygun
nazlimom_ Asliormancii ben hamileyken stoklamıştım ıslak mendilleri ters çevirip dolaba dizmiştim kurumasın diye kurumadıda, bizde sleepy extra pişik yapti bide cok sulu geliyor bana
HLmom Asliormancii sürekli stoklu gidiyorum şimdiye kadar sıkıntı olmadı hiç baby turco 120 li alıyorum yada pure soft
tubiiik_ Asliormancii 24 90 lı bende alıyorum babyturco alıyorum sua ana kadar hiç bı sıkıntı olmadı kızımın dolabının içine dızıyorum
Asliormancii nazlimom_ 4 paket kadar bitirdim memnun kaldım pişik olmadı bebeğim sanırım beyin kızımın cildi hassas degil çünkü 2 ay 7 günlük hiç pişik olmadı şuan migrosun bezine geçtim bi deneyim diye aldım sleppy natural kullanıyordum daha güzel bence Migros’un
zynp-1994 Asliormancii bende baya yaptım bi dolap rafı onlarla dolu o kadar çabuk tüketiyoruz ki zaten bir şey olmaz sonuçta ağzı kapalı ve markette de veya depolarda da o şekilde bekliyor bir şey olacağını sanmıyorum
baykuskiz_ Asliormancii niye kurusun sizin evde durmazsa baska yerde duracak sonuc olarak her yerde bekliyor kurumaz 😄
Duyulurum Asliormancii çabuk tükenen bir şey açınca kuruyabilir tabii ki ama açılmadığı sürece bir şey olmaz
livanurvealpinannesi61 Asliormancii onun içeriği temiz değil ben sleepy natural yenidoğan kullanıyorum baya almıştım Bi sorun yaşamadım hiç kuruma VS olmadı.
KucukAnne344 Asliormancii ben dogumdan beri stok yaparak aliyorum kuruma hic olmadi acilmadigi surece kurumaz diye dusunuyorum
Irmakmelegim Asliormancii alt silmeye hiç islqk mendil kullanmam sadece pamuk su islak mendili sadece ek gida yada park ta faln ellerini silmek için kullanırım stok yapmam çünkü çok abartılı kulniyrm 5 li islak mendil(uni dışında kullanmiyrm) bayağı uzun süre e gidiyo
Daammlaaa Baby turco kullanıyorum stokluyorum genelde ve kuruduğunu görmedim şu ana kadar pişikte yapmadı
Zuzua Onlem botanika tavsiye ederim . 72li 12 adet 129 tl di en son . Kurumuyor bnde arada ters koyuyorum. bebegin tenini acitmiyor kolay temizliyor. Bezdede ayni onlem botanika. Guzel ve uygun