Egemm 2 Aylık Bebeği Merhem 1 Saatte Öldürdü! İngiltere'de bir anne 2 aylık bebeğinin burnunun tıkalı olduğunu ve nefes almakta güçlük çektiğini farketti. Uyuyamayan bebeğini rahatlatmak için büyük oğluna kullandığı Vicks VapoRub kremini bebeğin göğsüne ve sırtına sürdü; üzerine sıcak havlu örterek beşiğine yatırdı. Kendisi de uykuya dalan anne 1 saat sonra uyandığında bebeğinin nefes alamadığını farketti. Hızlı bir şekilde bebeğini hastaneye kaldıran anne maalesef tüm uğraşlara rağmen bebeğini kaybetti. Vicks VapoRub'ın içerisinde bulunan kafur'un etkili bir mentol içerdiğini belirten doktorlar; bebeklerin ilk 6 ay boyunca sadece burnundan nefes aldığını, burnu tıkalı olan bebeğin bu tür merhemlerle burnu açılmaya çalışıldığında ise boğazını da tıkayarak ölümlere neden olabileceğini belirtti. Küçük çocuklar için lütfen kullanmayalım... LÜTFEN Bilgilendirmek için bir kere Paylaşınız Facebook ta gördüm uyarmak istedim sevgili anneler
Ntugba Egemm bu tarz kremleri hamilelikte bile kullanmak zararli kaldiki küçük çocuğa aman dikat edelim
Eymen190218 Egemm canım bu büyüklerin kullandığı vicks mi.kuzenim komşularım felan babyrub olanı kullanıyor korktum şimdi Ondanda bişey olmaz inş
GmzSnn Vicks babyrup kuLLanıyorm ben ama öyLe hawLuyLa bastırma faLan yok şu an 6 ayLık oğLm onunLa masaj yaptığmda çok rahat uyuyo ama büyükLer için oLan dediğiniz çok tehLikeLi diye bende duymuştum
Egemm GmzSnn Dikkatli ol canım mümkün oldugunca kullanma böyle haber görünce üzülüyorum ne kadar degerliler bizim için ne zormuş annelik
EmineAyan GmzSnn BAbayrup da 6 ay ve üzeri bebekler için kullanılıyor. 6 aydan öncesi için örnekteki gibi son derece tehlikeli ne yazıkki
hirayse Birde vikis ayni anda göğüse sirta sürülmesi yanlis vücut nefes alamaz ya havluda koymus allahim basimiza vermesin sabir versin o anneyede
Egemm hirayse Amin canım mentol fazla oluyormuş baksana yazık nefes alamamış yavrucak ah işte bilemiyor insan evladına care oluyum derken böyle oluyor Allah sabır versin
Egemm EmineAyan Maalesef canım işte uyaralım birbirimizi de bilgi paylatıkca cogalır annelerimiz doktora sormadan hiçbir sey yapmayalım
Egemm Ntugba Tabikide aslında bilmediğin doktorun önermediği seyleri yapmıcaksın Allahım korusun rabbim evlatlarımızı
Egemm Eymen190218 Valla canım doktora sormadan hiçbir sey kullanmasın kimse kulaktan dolma bilgiler böyle oluyor Allah korusun