basakhanim34 Armut uygulamasından kendi istediğim temizlikçiyi yorum okuyup çağırabiliyor muyum? Yoksa onların eşleştirdiğine mecbur muyum? Diyelim ki biriyle eşleştirdi ama yorumları kötü o zaman noluyor?
Deletedmom_68 basakhanim34 Siz armuta istediğiniz hizmeti girdiğinizde o işi yapanlar size teklif sunuyor. Sonra siz hangisini beğendiyseniz onun teklifini kabul edersiniz. Eşleştirmeyi ilk kez duydum. Öyle mi oluyor artık
Anonim81 basakhanim34 3 4 farklı teklif gelir içinden yorumlara göre sen beğenirsen çağırırsın uymazsa çağırmak zorunda değilsin. Tek 1 kişi var ise seçenek teklifine tek yanıt gelmiş demektir.
amansallagitsin basakhanim34 yok teklif secme secenegi yok rezervasyon var onaylion sna medj atyr su kisi glck die istemzsn iptl edip parani alirsin
basakhanim34 Deletedmom_68 eve temizlikçi aramıştım kaç oda kaç banyo vs sordu sonra kredi kartımı istedi. Ben de girip tarih seçtim. Bir anda eşleştirdi. Eşleştirdği kişi hem Türk değil hem evi uzak hem de yorumları çok kötüydü
Anonim81 basakhanim34 tek bişey söyleyeyim yabancı asla almayın. Temizlik var ama şart şurt yok asla. Cam beziyle mutfak dolabı silmeye kalkmıştı birisi. Tabi hepsi aynı olmayabilir ama ben o riske girmedim hiç. Yorumları iyiyse bile güvenip çağırmıyorum ben. Başında durmadan çoban gibi kimse işini iyi yapmıyo maalesef.
basakhanim34 Anonim81 tabi tüm gün başında durmayı göze aldım. İyi temizlikçilerin her günü dolu maalesef ayda 1 kimse beğenip gelmiyor