Aslan34 Yardım edin be aşkolar 😂 11 Haziran evlilik yıldönümümüz ne giycem karar veremiyorum Ocakbaşı rakı tarzı bir mekana gidicez düz elbise abartı mı olur yoksa pantolon bluz tarzı bişey mi giysem şimdi şu taşlı jean lar moda yardım edin be aşkolar varsa bildiğiniz güzel sayfa yazın
BuzluKahve Aslan34 Blazer insanıyım ben😬 Genelde pantolon ve crop üzerine blazer. Pantolon ve crop aynı renk, blazer renkli
minikoglummmmm Aslan34 pantolon ne kız evlilik yıl dönümü diyorsunuz normal bir gün değil ki tabikide en şık elbiseni giymeen gerekir
Aslan34 BuzluKahve varmı tavsiye sayfa aşko valla rahat ederim diye düşünüyorum kafam düşüncelerine kanat çırpıyo 😂😂❤️
Aslan34 minikoglummmmm aşko çokta açık bir elbise giyemem birde eşimin o baktı şu baktı lafıyla hiç uğraşamam 😂😂😂Ocakbaşı rakı yani elbisede abartı olmazmı bilemedim bide o gün eşimin doğum günü 😂hepsi bir arada kutlama 🤦🏻♀️
BuzluKahve Aslan34 Kıyafeti online alamayanlardanım ben. Yarın ben de özel bir yemeğe gideceğim. Saks mavisi hafif sedefli bir pantolon, üzerine aynı maviden crop bralet karışımı bir üst, üzerine de beyaz blazer giyeceğim😅