cansuturgut Kızlar 8,5 aylık bi kızım var akşamları saat 8-9 gibi hep uyurdu. Emerek uyuyor. Ama dün geceden beri yatağına yatırdığım gibi uyanıyor sabrım kalmadı uyku uyuyamıyorum neden böyle oldu ben napıcam
Glsh54 cansuturgut bu aylar kaygı aylari olabilir sizden ayrılma korkusu bu yuzden sizden ayri klmk istemiyor annesi
pasaklisinkukuli cansuturgut yapıyorlar uyku gerilemesi yapıyor kuzenim bende dün gece uyumamış bi kaç gündür böyleymiş bu gün dişi patladı benim kız ufak ilk diş gelecek yataga koyuyom uyanıyo dalana kadar ugraş dur
cansuturgut pasaklisinkukuli pazartesi doktor baktı diş gözükmüyor dedi o yüzden diş gelmedi aklıma. Emerken uyuyo sese bile uyanmıyor ama yatıracağım zaman hemen uyanıyor kucağımda uyumak istiyor
pasaklisinkukuli cansuturgut doktor bana dedi ki yattıgın odada emzirme karnını doyurduktan yarım saat sonra uyutmaya götür emzirme dedi
cansuturgut pasaklisinkukuli neden acaba. Benim kızım emmeden uyumuyor mecbur yattığı odada emziriyorum
pasaklisinkukuli cansuturgut uykuyu emzirme ile bağdaştırıyor agzı onu arıyor yokluk hissediyor o zaöan dedi yatak odası uyku için salon yemek için var gibi ayrım yapması gerekiyormuş
cansuturgut Glsh54 ne yapmam gerekiyor gerçekten çok yoruldum iki gecedir şu an uyuyor mesela ama kucağımda. Yatırmayı denedim 4 kez uyandı
pasaklisinkukuli cansuturgut kucagından yataga koymadan önce eşin yataga senin kokan bi kıyafetini koysun sen onun üstüne bırak ama sırtından hrmen elini çekme temaslı ol agır agır teması çek kalır yatakta bence o zmana
Glsh54 cansuturgut ayni anda mi bırakıyorsun yatagina once ayaklar sonra poposu en son basini bırakıyorsun yataga demi?
cansuturgut Glsh54 önce ayağını bırakırsam direkt kafasını kaldırıp oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor. Bilmiyorum burda da atak döneminden bahsediyorlar öyle bi şey sanırım yaşadığım