Eleanora Beneğim uyurdu onu yerine yatırmaya kalkyım kucağımdaydı. Birden kendini arkaya attı çıtlama sesi geldi. Hemen tutmaya çalıştım. Beneğim 4 qylık. Ama jiç uyanmadı birşey olmuşmudur???
marinelife Eleanora galiba bir yerinin kırılmış incinmiş vs olmasından korkuyorsunuz bir şey olsa uyanır ağlardı merak etmeyin
Tontis_annesii Eleanora merak etmeyin ağlamıyorsa bi sorun yoktur bazen bende oğlumu kucağıma aldığımda giydirdiğimde yatağına yatırırken çayır çutur ses geliyor eklemler yerine oturuyor sanırım ben öyle düşünüyorum veya tutulmuşta olabilir 😄
Eleanora Aysunmaryamm kaynanam baktı ayaklarını kaldırdı başını falan çevirdi ellerini kollarını oymatdı kendi uykuda ayaklarınıda oynatdı. Kaynanam korkma birşüy yok dedi. Ama yinede içim içimk yiyor
Deletedmom_79 Eleanora bebekler böylesine sıkıntılı olan bi durum yaşansa inan yaşadığı evi inletir acıdan. Muhtemelen kendini sıktı uykuda sizde kaldırırken eklem yerlerinden ses geldi. Evet bazen akıl üst gibi sesler çıkıyor ama gayet normal.
Eleanora Deletedmom_79 Allah razi olsun sizden icim rahatladi. Kaynanamda sizin soylediklerinizi soyledi. Yemin ederim kalbim yerinden cikacakmis gibiydim nefesim kesiliyordu
Deletedmom_79 Eleanora evet dayanıklılar çok hemde ama bunlara katlanacak kadar değil balkona/pencereye çık depppderin bir nefes al kendine gel bi💙