Arkadaşlar ben artık bittim tükendim ama her şekilde binlerce kez şükürler olsun öncelikle bebeğim 38+4 de doğdu sezeryan doğum yaptım 2550 doğdu uzamış sariligimiz yok sütüm ilk ay çok güzeldi sonradan az gelmeye başladı biz inek sütü alerjisinden suohelendik ki doktorumuzda olabilir dedi 2. Ay sadece 300 Gr aldı daha sonra iki göğsumude sagdim 10 CC süt bile çıkmadı ama hala ısrarla ebemiz emzirmemi söyledi çocuk aglamaktan helak oldigu icin ben de mama başladım hipp keçi sütlü kusturdu Aptamil çok gaz yaptı sma yine aynı şekilde kusturdu en son Bebelac Gold aldım şimdilik iyi gibi bir önce ki ay ebe kilosu biraz düşük dedi 5.200 çıkmıştı oley tamam akranlarına görede çok minyon bir bebek ki ben de oyleymisim aşırı hareketli bı bebek maşallah ya sorum şu birkac gündür mama içmemek için diretiyor ben de zorluyorum iyi mi kötü mu yapıyorum bilmiyorum Gören herkesin bakamamissiniz , çok küçük kilosu az bir şey mi var demesinden bunaldım artik şu an 4 ay 2 günlük kesinlikle hiçbir bebeği bir bebekle kıyaslamak için yazmıyorum bunu ama ben tükendim 2-3 saatte 125 CC mamayı zor iciyor günde 5 cisli bez genelde de 2 kakali ya da 1 en kotu gün aşırı kakali bez oluyor sizlerde böyle sorunlarla karşılaştınız mi ben çok üzülüyorum artık çok hem de Çarşamba günü randevu aldım hem aylık kontrol hem de bu durumu soracağım doktora 😪😪😪 uzun oldu şimdiden kusura bakmayın