Oykum___123 Kızlar internet sitesi hariç tüm ürünlerine nerden ulasabılırım nerelerde satılıyor e bebekte cogu kalmamıs
Muzeyyen1 Oykum___123 e bebekte var almaya gittim hafta sonu ama trendyolun 2 katıydı fiyatı hemen sipariş verdim gidip görüp internetten alabilirsiniz
Oykum___123 Damlanurrr internet siteleri harıc canım oralarda var bılıyorum gidip görüp alabılcegim bıyer varmı dıye sordum
Kerem0210 Damlanurrr Oykum___123 ozge_guler1 Arelmommy Önerir misiniz ben kararsız kaldım alıp almama konusunda
Arelmommy Kerem0210 tabakları bardağı güzel fakat kaşığını ben sevemedim yani derin değil kaşığı kaşık olarak wee baby nin 2 li satılan kaşıkları var onu tercih edebilirsiniz çok güzel
Damlanurrr Kerem0210 açıkçası ben oioi ürünlerini gereksiz pahalı buluyorum kullanan biri olarak tecrübe edindiğim için söylüyorum onun yerine daha kullanışlı ve makul fiyatlı birşeyler bakabilirsiniz
Tubacolak E bebek vs yerlerde fiyatlar iki katı. Trendyoldan aldım toplu seti 300 liraya felan geldi. Süper hemde. Maximum kozmetik satıcısından almıstım 1 hafta oluyor şuan fiyatı 500 civarı indirimden alabilsiniz.