Mumugullu Calpol zararı olur mu diş çıkartıyor ağlayarak saat başı kalkıyor 2 gündür yatmadan 4 cc calpol veriyorum rahatlıyor ve uyuyor sizce doğru mu yapıyorum. Diş jeli sürüyorum ama rahatlatmıyor gece. Başka bi ilaç da önerebilirsiniz doğal
Oykum___123 Mumugullu vallahı jel bızdede işe yaramadı benımkıde 5 ay 12 gunluk arada bir çay kasıgı colpol verıyorum cok nadır
E-urey Mumugullu calpol sık vermek karaciğer enzimlerini çıkarıyormuş diye duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum ama bence her gece vermeyin sonuçta ilaç şu an benim kızım da 6 ay 8 günlük gece saat başı uyanıyor ama pişpişleyip uyutuyorum iki aydır böyle dişler çıkınca rahatlar uyur eskisi gibi inşallah
Balbulutu Mumugullu zeytin yağının içine karanfil ezip koy ve beklet bir gün dolapta beklet soğuk olsun sonra dişlerine sür benim oğlum çok rahatlıyor
Ozlem2904 Mumugullu sadece atesi onu rahatsız etmeye başladığında veriyorum 4 5 saatte bir zaten huysuzlanip bunalıyor
Mumugullu E-urey inşallah olmadı kontrolde sorayım bari ağlayarak uyanınca ne yapayım üzülüyorum verdiğimde de rahatladığını görüyorum ya ☹️
Mumugullu Balbulutu bizde o da işe yaramadı gündüz hiç sorunumuz olmuyor bunları sürüyorum ama sorun gece 😞
YaseminAren Mumugullu zeytınyagına karanfıl dov koy cok faydası oluyor arada sür bırde tazr sogan sureklı verırdım ben jel yerıne de tetagıl öneririm.. Calpol bende ilk zamanlar verdım doktorum sonra verme karacıger e zarar verır dedı.. Zorda kalmadıkca vermıyorum
gulbahcesi_ Mumugullu tetagil kullanın faydasını göreceksiniz muhtemelen bende başta diş jeli capol verdim birşey olmadı sonra tetagil öğrendim şuan üst dişleri çıkacak ondan kullanıyoruz gayet iyi
gulbahcesi_ Mumugullu elbette ben huysuzlandığında veriyorum hergün vermiyorum bizimde belli ama patlamadı daha ☺️
gulbahcesi_ BernaKaraman Huysuzlandığında ağzına Bi paket döküyorum bazen günde 3 4 kere veriyorum ☺️ onun dışında salatalık veriyorum oda hoşuna gidiyor çok kaşıyıcı aldım ama hiç birini istemiyor Bi salatalık ve tetagil de çözüm buldum ☺️